UUTUUS Ilmankostutus ja –puhdistus sekä hajunpoisto yhdessä laitteessa

tro_blog_luftwaescher_banner_fi

Trotecin uudet puhdistavat ilmankostuttimet AW 10 S ja AW 20 S pitävät huolta riittävästä ilmankosteudesta ja samalla myös -puhtaudesta. Tämä on tärkeää juuri nyt, sillä kylmä ilma ei sisällä riittävästi kosteutta. Se taas aiheuttaa jokasyksyisen vaivan: kurkun limakalvot kuivuvat, jolloin vaarana on vilustuminen ja hakkaava yskä.

Molemmat puhdistavat ilmankostuttimet suodattavat ilmasta siite- ja huonepölyä sekä eläinten karvoja ja poistavat lisäksi epämiellyttäviä hajuja, kuten vanhaa tupakanhajua ja keittiöhajuja. Tämä käy helposti integroidun plasmatoiminnon avulla, missä ilmaan vapautuu ioneja sitomaan epätoivottuja hajumolekyylejä.

AW 20 –laitteella on lisäksi vaihtoehtoisesti käytettävä HEPA-suodatin, joka suodattaa pienimmätkin hiukkaset, kuten hienopöly ja homesienten itiöt.

Näin ne toimivat

Uudet puhdistavat ilmankostuttimet AW 10 ja AW 20 työskentelevät samalla periaatteella: ne suorastaan pesevät ilmaa. Siitä tulee niiden englanninkielinen nimensä ”airwasher“. Huono huoneilma imeytyy laitteeseen ja kulkeutuu vedessä pyörivän levykön läpi. Jopa pienimmätkin hiukkaset sitoutuvat veteen, aina 10 µm asti. Samanaikaisesti puhdasta vettä höyrystyy ilmaan lämmönvaihtimien pinnan kautta. Sisäänrakennettu sensori mittaa jatkuvasti ilmankosteutta, joten laitteet työskentelevät automaattisesti.

Molemmat puhdistavat ilmankostuttimet ovat helppohuoltoisia, sillä ne eivät tarvitse pestävää tai vaihdettavaa suodatinmattoa.

Muita etuja ovat hiljainen yökäyttö, vedenpinnan näyttö, vilkkuva varoitusvalo kun vesisäiliö on tyhjä sekä automaattinen sammutus.

Yhteenveto ominaisuuksista:

  • 3 in 1-yhdistelmälaite ilman puhdistukseen ja kostutukseen sekä hajunpoistoon
  • suhteellisen ilmankosteuden näyttö
  • useita toimintotasoja sekä hiljainen yökäyttö
  • suuri vesisäiliö pitkäaikaiseen käyttöön
  • eri puhallintasoja huoneen koosta riippuen

AW 20 S-laitteen ylimääräisiä etuja:

  • älykäs yhdistelmäsensori, joka mittaa yhtä aikaa ilmankosteutta ja –laatua, säästää energiaa
  • vaihdettava esisuodatin karkealle lialle kuten eläinkarvat, nukka ja huonepöly
  • erikseen käynnistettävä HEPA-suodatin hienopölylle, allergeeneille tai homesieni-itiöille

Mikäli HEPA-toimintoa ei tarvita, sen voi kätevästi poistaa käytöstä. Samaten voidaan laitteen ilmankostutus-toiminto sammuttaa, jolloin laite toimii esimerkiksi kesäisin ainoastaan ilmanpuhdistajana.

Edullisesti täydellistä huoneilmaa

Molemmat puhdistavat ilmankostuttimet ovat houkuttelevassa uutuustarjouksessa. Tilaa parhaiten jo tänään AW 10 S hintaan 199,95 € (ovh 313 €) sis. Alv tai AW 20 S hintaan 399,95 € (ovh 521 €) sis. Alv. – Trotecin verkkokaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*