Siirrettävää talvilämmitystä, ohje 4/5 – sisällä vai ulkona

tro_blog_mobile-winterbeheizung-4_banner

Sisällä vai ulkona? Kun puhutaan kausittaisesta lämmittämisestä, voi lämmityslaitteet asettaa niin sisälle kuin uloskin. Kun kyseessä on suuri lämmitysaggregaatti, laite joudutaan usein asettamaan ulos, ja lämmin ilma kulkee ilmaletkuja pitkin sisään.

Kun puhutaan yli sadan kilowatin tehoisista lämmittimistä, ne asetetaan kokonsa vuoksi ulos. Lämmitin lämmittää kylmää ulkoilmaa ja puhaltaa sen ilmankuljetusletkuja pitkin rakennuksen sisään.

Ulkona seisova lämmityslaite kuluttaa luonnollisestikin enemmän aikaa, energiaa ja polttoainetta kuin sisällä seisova lämmitin.

Koska polttoaineen kulutus ulkoilmassa on usein jopa kolminkertainen verrattuna sisälämmitykseen, tarjoaa Trotec lämmittimiä, joiden leveys on vain 80 cm. Näin ne mahtuvat sisään normaalinkokoisista ovista.

Mikäli lämmitys onnistuu vain ulkona, käytä yhdistelmäletkua SP-C

Jos lämmityslaitetta ei saada sisälle, kannattaa luottaa Trotecin laadukkaisiin ilmankuljetusletkuihin. Yhdistelmäletkun SP-C ensimmäiset kaksi metriä ovat erittäin kestävää neopreenikudosta, joka kestää lämpötiloja -24 °C:n ja + 150 °C:n välillä. Letkun standardipituus on 7,6 metriä, ja pidennystä varten voidaan liitää useampi letku yhteen.

Ulkokäyttöiset polttoainesäiliöt TFC 1000 ja TFC 3000

Suuret öljylämmittimet tarvisevat tietysti paljon öljyä. Polttoainesäiliöilllä on kaksoisseinämät ja ne niihin mahtuu joko 1.000 tai 3.000 litraa öljyä. Säiliöt on hyväksytty varastosäiliöiksi valtakunnallisesti (Saksa) voimassaolevalla rakennustarkastushyväksynnällä (AIII), ja ne on sallittu ulkokäyttöön myös vesiensuojelualueilla. Säiliöitä voidaan siirtää haarukkatrukilla ja pinota päällekkäin (enintään kaksi kpl). Ulkopuoliset eivät pääse käsiksi säiliöön, sillä kannen voi lukita.

Osta tai vuokraa – päätä itse!

Trotec on siirrettävien lämmityslaitteiden markkinajohtaja. Luota siis asiantuntemukseemme. Tutustu tuotteisiimme ja tilaa esimerkiksi yhdistelmäletku SP-C eri halkaisijalla alkaen hintaan 111,60 € sis.Alv:n tai polttoainesäiliön TFC 1000 hintaan 2.473,80 € sis. Alv. Trotecin verkkokaupasta! Polttoainesäiliöitä, letkuja ja muita lisävarusteita voi myös vuokrata. Vuokrausyksikkömme TKL antaa lisätietoja englanniksi numerossa +49 2452 962 160.

One thought to “Siirrettävää talvilämmitystä, ohje 4/5 – sisällä vai ulkona”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*