UUTUUS Ilmankuivain TTK 75 ECO – hyödy ennakkotilausalennuksesta!

banner_ttk75eco_banner

Tämä uusi ECO-luokan ilmankuivain on lähtökuopissa ja hyrisee lämpimäksi koekäytössä. TTK 75 ECO soveltuu myös yrityskäyttöön, koska siinä on käyttötuntilaskuri. Ilmankuivaimen toimitukset alkavat viikolla 51 – siihen asti voit solmia edullisen kaupan: tilaa nyt ja säästä odottaessasi!

Näin se toimii

Uusi TTK 75 ECO soveltuu enintään 45 m² tiloihin. Laitteessa on kiertomäntäkompressori ja kuumakaasusulatus, kuivatusteho on jopa 20 litraa päivässä. Integroitu käyttötuntilaskuri näyttää käyntiajan tarkasti ja luotettavasti.

Toimintatavaksi voidaan valita joko hygrostaatilla ohjattu kuivaus tai jatkuva kuivaus. Varoitusvalo syttyy, kun vesisäiliö on täynnä, ja ylitäyttösuojaus pysäyttää laitteen automaattisesti. Laitteeseen on integroitu myös ulkoinen kondenssiveden poistoliitäntä. Ilmankuivain on lisäksi helppo huoltaa: pestävä ilmansuodatin on hyvin esillä ja nopeasti puhdistettavissa. Laite on myös käytännöllinen: päällä on sisään taittuva kantokahva, joka helpottaa ja nopeuttaa ilmankuivaimen kuljettamista.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • Kestävä kiertomäntäkompressori
  • Kuumakaasusulatus huurteenpoistoon
  • Käyttötuntilaskuri
  • Sisään taittuva kantokahva

Huomio! Käytä ennakkotilaajan alennus hyväksi

Tilaa nyt ja säästä odottaessasi: Tilaa uusi ilmankuivain TTK 75 ECO, normaalisti 341,00 €, nyt vain 238,87 € sis. alv. – nyt Trotecin verkkokaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*