Ei vain puhdasta, vaan putipuhdasta!

banner_tac_banner

Ilmanvaihto on monen asiakkaan huolenaihe: Jos ilmanvaihtojärjestelmä on likaantunut, se ei enää puhdista ilmaa, vaan levittää hiukkasia ilmanvaihtokanavien kautta muihin tiloihin. Pöly, rasvakerrokset ja lika ovat ihanteellinen kasvualusta homeelle ja bakteereille. Jos likakerroksia on jo muodostunut kanaviin, ilmanvaihtojärjestelmä alkaa levittää raittiin ilman sijasta saastunutta ilmaa. Eikä siinä kaikki: likaantunut ilmanvaihtojärjestelmä toimii vähemmän tehokkaasti, jolloin sen käyttökustannukset nousevat jyrkästi.

Alan firmat käyttävät erikoisharjoja lian irrottamiseen, mutta ilmanpuhdistimen on poistettava tämä lika huolellisesti, jotta ilmanvaihtojärjestelmä ei levitä sitä edelleen muihin tiloihin. Kun käytät Trotecin siirrettävää TAC-sarjan alipaineistajaa, olet aina askeleen edellä hygieniamääräyksiä.

Ei vain puhdasta, vaan putipuhdasta!

Terveellinen, hygieeninen sisäilma on ehdoton edellytys työntekijöiden terveydelle muuallakin kuin toimistoissa ja tuotantohalleissa. Puhdas sisäilma edistää hyvinvointia myös julkisissa rakennuksissa, ravintoloissa, kahviloissa, hotelleissa, laboratorioissa sekä sairaaloissa, ja puhtaus on ehdottoman tärkeää juuri herkissä tiloissa. Tämän vuoksi ilmanvaihtojärjestelmät on huollettava säännöllisesti. Hygieniastandardeja on noudatettava tunnollisesti, joten yrityksesi puhdistusammattilaisten tietotaitoa tarvitaan. Sinä tietenkin haluat, että asiakkaasi voivat luottaa yritykseesi täysin. Likaantunut ilmanvaihtojärjestelmä on suuri terveysvaara.

Kun kanaviin kertyy likaa ja rasvaa, homesieniä ja bakteereita voi kehittyä jo lyhyen ajan kuluessa lisääntyen nopeasti. Ilmanvaihtojärjestelmä levittää tällöin haitallisia itiöitä ja bakteereja sekä luonnollisesti myös likaa kaikkiin tiloihin. Ilmanvaihtokanavien lika ja rasvakerrokset voivat lisäksi syttyä tuleen, ja tällaisessa ympäristössä liekit leviävät nopeasti. Asiakkaillesi voi henkilövahinkojen lisäksi koitua taloudellisia menetyksiä. Kerrostumat pienentävät kanavan poikkipintaa, jolloin ilmanvaihto menettää tehoaan ja käyttökustannukset nousevat jyrkästi.

Tässä sinä astut mukaan kuvaan: Lika ja muut kerrostumat irrotetaan ilmanvaihtojärjestelmistä erikoisharjoilla ja puhdistusaineilla. Samalla Trotecin TAC-sarjan alipaineistaja imee likahiukkaset pois viimeistä myöten, jolloin haitalliset aineet eivät pääse takaisin järjestelmään. Asiakkaasi ovat enemmän kuin tyytyväisiä: et pysäytä pelkkää likaantumista, vaan kuljet vielä askeleen edellä! Huolehdi jokaisen ilmavaihtojärjestelmän parhaasta mahdollisesta hygieniatasosta käyttämällä yhtä Trotec Groupin neljästä TAC-alipaineistajamallista. Luota parhaaseen saksalaiseen tekniikkaan silloin, kun pelkkä puhtaus ei riitä, vaan ilman on oltava hygieenisen puhdasta!

Malleja jokaiseen tarpeeseen

Ilmanvaihtojärjestelmien puhdistusta koskevat lakisääteiset määräykset ovat tiukat. Käyttäessäsi TAC-sarjan alipaineistajaa olet aina askeleen edellä. Voit lisäksi koota tarvitsemasi TAC-alipaineistajan joustavasti eri suodatinmoduuleista. Pöly, homesieni-itiöt, kuidut ja bakteerit poistuvat ilmanvaihtokanavista käden käänteessä. Pienten kanavistojen puhdistamiseen soveltuvat kevyet ja kompaktit alipaineistajat TAC 1500 ja TAC 3000. Suurien kanavien puhdistamiseen soveltuvat laitteet TAC 5000 ja TAC 6500.

Tarkista puhdistuksen tehokkuus Trotecin hiukkaslaskurilla PC200. Asiakkaasikin vakuuttuvat työsi loistavasta tuloksesta, kun mittaat hienopölypitoisuuden ennen puhdistusta ja sen jälkeen käsimittalaitteella, joka sisältää integroidun valokuva-videotoiminnon. Näin voit olla varma, että jokainen ilmanvaihtojärjestelmä on parhaassa mahdollisessa kunnossa. Tiedot siirtyvät USB-portin kautta nopeasti ja helposti tietokoneeseen – tämä on helpoin tapa dokumentoida puhdistustulokset!

Tilaa sinulle sopiva alipaineistaja jo tänään – nopeasti ja helposti Trotecin verkkokaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*