Aina valmiina!

banner_facility_management_banner

Asuinpalveluita tarjottaessa on usein varauduttava yllätyksiin, esimerkiksi vesivahinkoon tai lämmityksen tai jäähdytysjärjestelmän vikaantumiseen. Kiinteistöhuoltopäällikkönä sinun on reagoitava nopeasti vahinkojen rajoittamiseksi. Paikalle on toimitettava ilmankuivain tai rakennuskuivain kastuneiden rakenteiden kuivaamiseksi. Siirrettävää lämmitysjärjestelmää tarvitaan, kun lämmitys vikaantuu. Nopeasti käyttöön otettava jäähdytyslaite pitää ilmastoinnin toiminnassa, kun jäähdytysjärjestelmässä on vika. Varaudu kaikkiin tilanteisiin Trotecin siirrettävillä laitteilla!

Aina valmiina!

Kiinteistöhuolto edellyttää joustavuutta, spontaanisuutta ja ammattitaitoa. Kohteiden normaalin huollon ja hallinnon lisäksi tulee aina hätätilanteita, jolloin tarvitaan sinun ammattitaitoista ja nopeaa toimintaasi. Tässä joitakin esimerkkejä ongelmatilanteista: Toimistorakennuksen lämmitysjärjestelmä vikaantuu. Vuokralainen vaatii vikojen korjaamiseen asti väliaikaista ratkaisua, jotta toiminta voi jatkua kitkattomasti. Vesivahingon sattuessa tilanne on vastaava. Sinun on tarjottava mahdollisimman nopeasti ratkaisu, jotta tuotantoa voidaan jatkaa keskeytyksettä. Jos ravintolan tai tuotantohallin jäähdytys lakkaa toimimasta, täytyy sinun huolehtia väliaikaisratkaisulla tarvittavat olosuhteet. Vain siten annat mielenrauhan vuokralaisille ja asiakkaille ja ennen kaikkea suojaudut korvausvaatimuksilta. Erilaisia lämmitysjärjestelmiä, ilmankuivaimia ja ilmastointilaitteita kannattaa pitää varalla, jotta voit toimia nopeasti kaikissa odottamattomissa ongelmatilanteissa.

Joustavuutta hätätapauksissa – siirrettävät lämmittimet ja ilmankuivaimet

Lämmitysjärjestelmän vika tai vesivahinko ovat yleisimpiä ongelmatilanteita, joissa tarvitaan kiinteistöhuollon välitöntä työpanosta. Oma kalusto, joka on aina käytettävissä, kannattaa hankkia. Mitoita se hoitamiesi kohteiden määrän mukaan. Kaluston valinta riippuu rakennusten ja hallien koosta ja laadusta. Trotec Group tarjoaa käyttöösi luotettavia, moderniin tekniikkaan perustuvia tehokkaita laitteita. Pieniin asuntoihin ja toimistoihin tarvitset vähintään yhden tai useamman siirrettävän lämmittimen TEH-sarjasta, lämpöpuhaltimia TDS-sarjasta tai lämmitysaggregaatteja TEH-sarjasta. Asiakkaiden tiloissa pysyy lämpö yllä myös korjausten aikana, eikä sinun ja henkilökuntasi tarvitse suorittaa korjaustöitä kiireessä. Kun yritystilojen ja varastohallien lämmitys vikaantuu, Trotecin siirrettävät öljylämmittimet ID-sarjasta tekevät työn. Jos kohteessa on vesivahinko, tarvitset Trotecin ammattilaistasoisen rakennuskuivaimen TTK-sarjasta tai toimitiloihin tarkoitetun TTK S -sarjan ilmankuivaimen. Nämä siirrettävät monitaiturit kuivaavat rakenteet nopeasti, luotettavasti ja hiljaisesti.

Mitkä laitteet soveltuvat erityisesti mihinkin tarkoitukseen? Entä mitkä laitteet ovat niin joustavia, että niitä voidaan käyttää eri tilanteissa? Näihin ja muihin kysymyksiin vastaavat Trotecin asiakaspalvelun asiantuntijat. Voit koota oman kalustosi yhdessä ammattilaistemme kanssa ja hoitaa kiinteistöhuollon ammattitaitoisesti.
Etkö ole vielä päättänyt, ja haluaisit ensin vuokrata siirrettäviä laitteita, kun rakennuksissa on vikoja ja vahinkoja? Onnistuu! Ota yhteyttä TKL-vuokrauspalveluumme. Sieltä löydät yhtä edulliset ratkaisut! Kaikki tuotteet on myös kätevästi ostettavissa verkkokauppamme kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*