UUTUUS ilmankuivain TTK 68 E – nyt toimitusvalmiina!

tro_blog_ttk68e_lieferbar_banner

Ilmankuivain TTK 68 E, joka oli välillisesti loppuunmyyty, saapuu jälleen varastoomme ja matkaa sieltä odottaville asiakkaille ympäri Europpaa. Kukapa ei haluaisi omakseen tätä kuivainta, jossa yhdistyvät tyylikäs ulkomuoto ja innovatiivinen kuivaustekniikka.

Tämä ilmankuivain pitää luotettavasti huoneita kuivana, joiden enimmäiskoko on 45 m², ja sen päivittäinen kuivausteho on 20 litraa. Laitteessa on myös erityinen pyykinkuivaustoiminto, jonka avulla märistä vaatteista ja eteismatoista kosteus poistuu nopeammin. Mutta ei tässä vielä kaikki …

Näin se toimii

Hygrostaattiohjatun kuivausautomatiikan ansiosta sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin näpytellä laadukkaaseen LCD-näyttöön haluamasi kosteusarvo. Kun tämä arvo on saavutettu, sammuu kompressori itsenäisesti ja aktivoituu uudelleen vasta kun arvo jälleen ylittyy. Näin sinulla on energiaasäästävästi aina ihanteellinen ilmankosteus huoneessasi.

Muutkin edut tekevät TTK 68 E:n käytöstä helpon ja näppärän: ajastimen avulla voit itse valita haluamasi kuivausajankohdan, sähköinen sulatusautomatiikka suojaa höyrystintä jäätymiseltä, ilmansuodatin on helposti käsillä ja pestävissä, ja kantokahvan sekä kuljetuspyörien ansiosta kuivainta on helppo siirtää tarpeen mukaan huoneesta toiseen.

Kuivaimessa on osoitin, joka näyttää koska vesisäilö tulee tyhjentää, ja automaattinen ylitulvimissuoja pitää huolen siitä, että laite sammuu säiliön tullessa täyteen. Lisäksi kuivaimeen on mahdollista liittää ulkoinen letku, jota pitkin lauhdeveden voi viettää suoraan lattiakaivoon. Näin kuivain voi työskennellä turvallisesti ilman valvontaa, esimerkiksi kesämökillä.

Muutama erinomainen etu:

  • pyykinkuivaustoiminto
  • hygrostaattiohjattu kuivausautomatiikka
  • sähköinen sulatusautomatiikka
  • kolmitasoinen puhallin

TTK 68 E – parasta tilata nyt ennen kuin …

muut ehtivät ensin: tilaa nyt ilmankuivain TTK 68 E hintaan 169,95 € (ovh 281,30 €) sis. Alv. – nyt Trotecin verkkokaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*