UUTUUS piipullinen öljylämpöpuhallin IDS 30 F – erityisesti teltoille!

tro_blog_IDS_30_F_banner_fi

IDS- sarjan öljylämpöpuhallin IDS 30 F on sekä kestävä että helppokäyttöinen ja –huoltoinen ja taloudellinen ratkaisu nopeaan lämmitykseen. Tässä uudessa öljylämmittimessä on kaikki IDS-sarjan hyväksi tunnetut toiminnot, ja se on suunniteltu erityisesti liikkuvaan käyttöön telttalämmityksissä.

Telttalämmityslaite IDS 30 F on ihanteellinen ratkaisu pelastusyksiköille tai muille apujärjestöille. Kestävän rakenteen, joustavan käytön, kuljetuksen sekä varastoinnin ansiosta tämä öljylämmitin on kuin luotu vaativiin, vaihteleviin työtehtäviin telttojen lämmittäjänä.

Silmiinpistävä ero: verrattuna muihin IDS-sarjan öljylämmittimiin, IDS 30 F-laitteessa jätettiin tietoisesti öljysäiliö pois. Näin lämmitintä on helpompi kantaa ja sen kuljettaminen paikasta toiseen nopeutuu, koska säiliötä ei tarvitse ensin tyhjentää. Lisäksi säästät paperityötä, sillä tätä lämmitintä varten ei tarvitse täyttää kuljetusta ja varastointia varten mitään vakuutuspaperita (vaarallisten aineiden kuljetus ja varastointi).

Näin se toimii

Myös öljylämmitin IDS 30 F on varustettu täysautomaattisella termostaattiohjatulla toiminnolla. Vaihtoehtoisesti voit myös liitää laitteeseen ulkoisen termostaatin, jolla on 10 metriä pitkä johto. Laitteessa on sarjatuotantona sähköinen syttymissuoja, termostaattisuojaus ylikuumenemiselle sekä automaattinen jälkijäähdytys. Lisäksi sen kaksiseinäinen, suojalakattu runko toimii tehokkaana äänenvaimentimena ja tarjoaa suurempaa työturvallisuutta, sillä sen ulkoseinä ei kuumene. Tässä helposti kannettavassa ja pinottavassa laitteessa on kestävä kehikko, jossa on iskusuojat ja kantokahvat. Polttoaineen syöttö tapahtuu joko ulkoisesta suursäiliöstä tai kanisterista – kumpaakin tapaa varten löytyy sopivat lisävarusteet.

Muutamia vakuuttavia etuja:

  • ei säiliötä: joustava käyttö, kuljetus ja varastointi
  • puhdasta lämpöä suurella vaikutusasteella
  • jaloteräksinen polttoainekammio
  • sähköinen syttymissuoja
  • ylikuumenemissuojatermostaatti

IDS 30 F – ihanteellinen ratkaisu pelastusyksiköille tai muille apujärjestöille

Tutustu uuteen telttalämmityslaitteeseen, joka on toimitusvalmis viikolla 5. Voit tilata öljylämmittimen IDS 30 F jo etukäteen hintaan 1 853,80 € sis. Alv. – Trotecin verkkokaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*