Infrapunalämpölevyt TIH 500 S ja 700 S – ovat nyt neljän kappaleen säästöpaketissa!

tro_blog_infrarot-heizplatten_banner

Infrapunalämpölevyt ovat suosittu ammattilaisratkaisu esimerkiksi lämmittämättömien tilojen nopeaan lämmitykseen tai lisälämmitykseen asutuissa tiloissa. Yhtälailla lämpölevyt soveltuvat gastronomiaan, työpajojen lämmitykseen ja seinäpintojen nopeaan kuivaukseen saneeraustöissä. Nyt nämä kätevät lämpölevyt on saatavilla neljän kappaleen tarjouspaketissa upeaan hintaan.

Infrapunalämpölevyt antavat miellyttävän lempeää lämpöä. Koska lämpölevyt eivät kierrätä ilmaa samoin kuin lämpöpuhaltimet, ei ilma kuivu yhtä nopeasti eikä pölyä synny niin paljon. Lämpö myös syntyy nopeasti laitteen käynnistymisen jälkeen. Näin myös pitkään kylmänä seisseet tilat ovat nopeasti miellyttävän lämpimiä.

Näin se toimii

Infrapunalämpölevyn TIH 500 S lämpöteho on yli 580 Wattia, TIH 700 S –lämpölevyn teho taas yli 700 Wattia. Lämpölevyt tuottavat suoraa lämpöä infrapunasäteilyn kautta, samalla periaatteella kuin aurinko. Toisin kuin perinteiset lämmityslaitteet, jotka työskentelevät konvektiolämmön kanssa, eli käyttävät lämpöaineena ympärillä olevaa ilmaa, lämmittävät sen ja puhaltavat huoneeseen. Lämpölevyillä on esivalmisteltu ripustusmahdollisuus, niihin voi asentaa kiinnityspidikkeet seinäripustusta varten tai tukijalat pystyasentoa varten.

Käyttömahdollisuudet:

  • Asuintilojen lämmitys, esim. olohuoneessa, talvipuutarhassa tai kylpyhuoneessa; sen kohdistettu lämpö antaa lämpöä juuri sinne, minne sitä tarvitaan. Se voidaan asentaa tilaasäästävästi seinälle, ja se tarvitsee vain tavallisen pistorasian.
  • Gastronomiassa: Seisovana tai seinälle asennettuna infrapunalämpölevy on ihanteellinen lämpöratkaisu myyntikojuihin tai terassille. Se on paljon tehokkaampi kuin tavallinen kaasulämmitin.
  • Työpaikkalämmitys: Kun lämpölevyt asennetaan tukijalkojen avulla pystysuoraan, lämmittävät ne tehokkaasti kylmiä ja vetoisia työpaikkoja kuten esim. varastoja, työpajoja tai suuria halleja.
  • Seinäpintojen nopeaa kuivausta: rakennuskuivauksessa saneerauksen yhteydessä infrapunalämpölevy haihduttaa seinästä nopeasti kosteutta.

Muutama erinomainen etu:

  • tehokas lämmitys ympäristöystävällisellä IR-C-säteilyllä
  • lämmönsiirto valoaaltojen kautta – suoraa lämmitystä ilman energiahukkaa
  • tehokas käyttöaste – 100 % käytetystä sähköenergiasta muuttuu lämpötehoksi
  • heti käyttövalmiit lämpölevyt tuottavat puhdasta lämpöä – äänetöntä, hajutonta, ilman lauhdevettä tai hapen kulutusta, eivätkä myöskään nosta pölyä

Hyödynnä erittäin edulliset neljän kappaleen säästöpakettimme

Nyt kannattaa tilata lämpölevyt uskomattoman edulliseen säästöpakettihintaan. Vakuutu itse – Trotecin verkkokaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*