UUTUUS Ilmankuivain TTR 56 E – ennakkotilausetu vain 21.12. asti!

banner_ttr56e_banner

Uudessa ilmankuivaimessa TTR 56 E käytetään innovatiivista adsorptiotekniikkaa, joten kompressoria tai jäähdytysainetta ei tarvita. Laite kuivaa luotettavasti lämmittämättömissä tiloissa, joissa on matala peruslämpötila. Sinulla on nyt mahdollisuus hankkia huippuluokan ilmankuivain erittäin edullisesti: ennakkotilausetumme ”odottamalla säästät” on voimassa vain sunnuntaihin asti….

Uuden adsorptiokuivaimen TTR 56 E ihanteellisia käyttökohteita ovat enintään 12 m² kokoiset tilat, joita lämmitetään vain tilapäisesti tai ei ollenkaan.


Laitteen toiminta-alue on 0 C° … 32 °C ja se toimii erittäin tehokkaasti jo 5 °C lämpötilassa. Laitteen vedenpoistoteho on jopa 9 litraa päivässä. Ilmankuivain soveltuu erinomaisesti esimerkiksi loma-asuntojen, mökkien, moottori- ja purjeveneiden, kellarien, autotallien ja vinttien kuivaamiseen.

Näin se toimii

TTR 56 E sisältää kolme helposti valittavaa toimintatapaa täysautomatiikasta jatkuvaan käyttöön ja tekstiilien kuivaustilaan. Tämä on erityisen kätevää, kun märkää pyykkiä, vaatteita tai mattoja on kuivattava nopeasti. Elektronisesti sulattavan adsorptiokuivaimen miellyttäviin ominaisuuksiin kuuluvat myös vesisäiliön täyttymisestä varoittava valo, automaattisesti pysäyttävä ylitäyttösuoja, helposti irrotettava, pestävä ilmansuodatin ja 24 tunnin ajastin. Laitteeseen on myös integroitu liitäntä ulkoiseen viemäröintiin, joten laitetta voidaan käyttää jatkuvasti myös ilman valvontaa.

Neljä erinomaista etua:

  • Adsorptiotekniikalla jatkuva kuivaus ilman sulatustaukoja
  • Erittäin suuri kosteudenpoistoteho jo 5 °C sisälämpötilassa
  • Laaja käyttöalue 1 °C … 35 °C välillä
  • Kolme esivalittavaa toimintatapaa, esimerkiksi tekstiilien kuivaus

Vain sunnuntaihin asti – hyödy nyt ennakkotilausedusta!

Toimitus viikosta 51 lähtien: Tilaa nyt uusi adsorptioilmankuivan TTR 56 E, normaalisti 308,76 €, nyt vain 158,87 € sis. alv. –  Trotecin verkkokaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*