BZ25 CO2-ilmanlaatunäyttö – paranna sisäilman laatua, säästä lämmityksessä!

banner_CO2_Luftqualitätsmonitor_banner

Kuten tiedetään, hyvä sisäilman laatu vaikuttaa positiivisesti terveyteen ja työtehoon. Kohonnut hiilidioksidin määrä puolestaan alentaa tunnetusti keskittymiskykyä. Kohonnut hiilidioksidin määrä taas on tunnettu keskittymiskyvyn pilaaja. CO2-ilmanlaatumittari BZ25 näyttää kätevästi yhtäaikaa CO2-arvon, huoneen lämpötilan sekä suhteellisen ilmankosteuden ja ilmoittaa automaattisesti, koska ja kuinka kauan täytyy tuulettaa. Tämä säästää tietenkin energiaa ja kustannuksia.


Vaikka arvot olisivatkin vielä suositeltavien rajojen sisäpuolella, kohonnut hiilidioksidin määrä saattaa silti aiheuttaa väsymystä, keskittymiskyvyn sekä tehokkuuden heikkenemistä. Tähän on olemassa todella helppo ratkaisu: ikkuna auki ja raitista ilmaa sisään! BZ25-laitteen hälytystoiminto ilmoittaa, milloin on aika tuulettaa, sillä se mittaa sisäilman CO2-määrän kahden sekunnin välein. Eli tuuletat vain silloin, kun se on välttämätöntä ja säästät näin sekä energiaa että lämmityskustannuksia.

Näin se toimii

BZ25 mittaa huoneilman hiilidioksidipitoisuuden NDIR-menetelmällä ja näyttää sen (yksikkö ppm) samanaikaisesti ilman lämpötilan ja suhteellisen ilmankosteuden kanssa. Lisäksi suuri, taustavalaistu näyttö ilmoittaa päivämnäärän ja kellonajan. Näytöllä on myös pieni hymiö, joka osoittaa, onko huoneilman laatu hyvä, normaali vai huono. Voit myös itse säätää henkilökohtaisen CO2-raja-arvon, minkä ylittyminen ilmaistaan äänimerkillä.

Neljä lyömätöntä etua:

  • hiilidoksidin määrän tasainen NDIR-mittaus sisäilmasta
  • näyttää yhtäaikaa CO2-arvon, huoneen lämpötilan, suhteellisen ilmankosteuden sekä päivämäärän ja kellonajan
  • hiilidioksidihälytys äänimerkillä, vapaasti asetettavat raja-arvot
  • ilmanlaadun osoittava hymiö

CO2-ilmanlaatunäyttö BZ25 – luotettava, tarkka, varma

Oiva kumppani kouluihin, toimistoihin sekä asuintiloihin: tilaa parhaiten jo tänään BZ25 CO2-ilmanlaatunäyttö, nyt vain 147,56 € sis. Alv:n, Trotecin verkkokaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*