UUSI Kosteusmittari BM21 – mittaa nopeasti puun ja materiaalien kosteuden

banner_feuchte-indikator_banner

Nopea ja luotettava, käytännöllinen ja tarkka – kuten kaikkia MultiMeasure-mittauslaitteitamme, kuvaa tämä myös osuvasti uutta kosteusmittaria BM21. Sillä tarkastat nopeasti puutavaran ja pehmeiden rakennusmateriaalien kosteuden.

Noudatamme luonnollisesti MultiMeasure-lupaustamme myös tämän tarjouksen kohdalla: BM21:n hinta-laatusuhde on lyömätön.


Uuden kosteusmittarin erityisominaisuutena ovat kestävät, teräksiset mittauspäät. Ne uppoavat useampaan materiaaliin ja ennen kaikkea kiinnittävät mittauslaitteen lujasti kohteeseen: irrota suojus, työnnä teräksiset mittauspäät materiaaliin ja lue tulos näytöstä. Mittauskärjet takaavat luotettavat mittaustulokset määritettäessä sahatavaran ja polttopuun tai verrattain pehmeiden rakennusmateriaalien, kuten kipsin, rappauksen tai laastin kosteutta.

Näin se toimii

BM21:ssä on omat toiminnot ja asteikot puun ja rakennusmateriaalien kosteuden mittaamiselle. Palkkiasteikot helpottavat mittaustulosten lukemista, ja kosteuden määrä näytetään lisäksi absoluuttisina prosentteina. Näytön tila voidaan vaihtaa helposti.

Laitteeseen on tallennettu puun kosteuden mittaamista varten kalibrointikäyrä, joka vastaa Euroopassa yleisesti käytettävien puulajien keskiarvoa puun lämpötilan ollessa 20 °C. BM21:ssä on pariston tilan ja toiminnan tarkastusta varten suojukseen integroitu referenssiadapteri.

Neljä erityisen hyvää etua:

• Puun ja muun materiaalin kosteuden mittaus samalla laitteella
• Kaksoisasteikko puun ja muun materiaalin kosteudelle
• Helposti vaihdettavat teräksiset mittauspäät
• Automaattinen toiminta- ja paristotesti

Kosteusmittari BM21 – koska tarkastus kannattaa!

Tarkasta sahatavaran ja polttopuun kosteus jo oston yhteydessä: Tilaa jo tänään kosteusmittari BM21 nyt vain 25,98 € sis. alv – Trotecin verkkokaupasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*