UUTUUS Ilmankuivain TTK 171 ECO erikoistarjouksessa 31.1. asti!

banner_TTK171ECO_banner

Uusi ammattimainen ilmankuivain TTK 171 ECO tulee ja kovaa. Se tekee vaikutuksen ja vakuuttaa tehollaan ja ekstraluokan kokonaissuorituskyvyllään. Ja mikä parasta: DEAL-tarjouksemme tekee muutenkin edullisesta laitteesta taloudellisen budjettiratkaisun yrityksille ja ammattihenkilöille. Mottomme on edelleen: odottamalla säästät! Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 05 …

Ammattilaisena ilahdut varmasti siitä, että TTK 171 ECOn vedenpoistoteho on mahtavat 52 litraa päivässä, joten se pitää jopa 80 m² tilat luotettavasti kuivana. Neljä muuta hyvää ominaisuutta tekevät ilmankuivaimesta kysytyn suosikin lähes jokaisella rakennustyömaalla: esimerkiksi kuumakaasusulatusautomatiikka, joka varmistaa laitteen tehokkaan toiminnan jopa 5° C lämpötilassa. Laitteen työntökahva sekä upotetut kahvat ja suuret pyörät helpottavat siirtämistä hankalassa maastossa tai portaissa. Laitteessa on rotaatiokompressori, joten se voidaan varastoida ja myös kuljettaa kaikissa asennossa – valtava etu! Neljäs ominaisuus on TTK 171 ECOn ilmaletkuliitäntä, jota voidaan käyttää keskitetysti kuivan ilman puhaltamiseen tai onteloiden kuivaamiseen.

Näin se toimii

TTK 171 ECOssa on hygrostaattiohjattu automatiikka, jossa tavoitearvo voidaan asettaa prosentteina. Tavoitearvo ja kunkin hetken mitattu arvo sekä muut toiminnot esitetään helppohoitoisessa ohjaustaulussa ja digitaalinäytössä. Pysähtymis- ja käynnistymisaika voidaan ohjelmoida etukäteen ajastimeen, ja asetukset säilyvät integroidussa muistitoiminnossa, vaikka virta katkeaisi.

Uudessa ilmankuivaimessa on myös ulkoinen lauhdeveden poistoliitäntä pitkäaikaista valvomatonta kuivatusta varten – lisävarusteena on tarjolla myös pumppu. Laitetta voidaan käyttää myös lyhytaikaiseen kuivan ilman syöttöön tai onteloiden kuivaamiseen. TTK 171 ECOssa on tätä varten erityinen paineilmapuhallin, johon ilmaletku liitetään helposti letkuliittimellä – sekin lisävaruste.

Kuivaimen lujassa metallirakenteessa, joka kestää hyvin rakennustyömaiden rasituksia, on irrotettava vesisäiliö sekä helposti puhdistettava ilmansuodatin – nekin täydellisiä ratkaisuja haastavaan kuivaamiseen rakennustyömailla!

Neljä erinomaista etua:

  • erityisen taloudellinen ratkaisu ammattimaiseen ilmankuivaukseen
  • suuri kosteudenpoistoteho alhaisissakin lämpötiloissa
  • ilmaletkuliitäntä keskitetyn kuivan ilman syöttöön tai onteloiden kuivaamiseen
  • kestävä teräsrakenne

Superkuivain supertarjouksessa!

Voit hankkia ekstraluokan ilmankuivaimen uskomattoman edullisesti tammikuun loppuun asti. Tilaa uusi ilmankuivain TTK 171 ECO jo tänään, normaalisti 570,40 €, nyt vain 338,87 € sis. alv. –Trotecin verkkokaupasta! !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*