Tiedonkeruulaite DL200P ammattikäyttöön – ensimmäistä kertaa tarjouksessa!

banner._DL200P_banner

Ammattilaistasoinen tiedonkeruulaite DL200P on teollisuuden sekä asennus- ja rakennusalan valvontatehtävistä vastaavien henkilöiden suosikkilaite. Käyttökohteita ovat esimerkiksi manipuloinnilta suojattu rakennusten sisäilman pitkäaikainen mittaus sekä herkkien tuotantoprosessien valvonta ja rakenteiden kuivauksen ja vesivahinkojen korjaamisen aukoton dokumentointi. Tiedonkeruulaite on nyt ensimmäistä kertaa tarjouksessa, eli erittäin edullinen!

Saksassa valmistetussa MultiMeasure Professional -sarjan tiedonkeruulaitteessa DL200P on tarkkojen sisäisten anturien lisäksi myös erilaisten ilmanlaatuarvojen tallentamiseen käytettävien ulkoisten anturien liitäntämahdollisuus. Mittauslaite soveltuu joustavasti moniin käyttötarkoituksiin, esimerkiksi siilojen valvontaan ja bulkkimateriaalin tarkastukseen tai vesipohjaisten nesteiden lämpötilan mittaukseen. Tietojen tallennus rakenteita kuivattaessa ja vesivahinkoja korjattaessa mahdollistaa aukottoman, ammattimaisen dokumentoinnin vakuutusyhtiötä varten. Mikä parasta, laitteen hälytystoiminto auttaa tunnistamaan ajoissa mahdolliset puutteet välttäen näin rakenteiden tai varastojen myöhemmät vauriot.

Näin se toimii

Laitteen liitäntämahdollisuudet jopa neljälle ulkoiselle anturille mahdollistaa laajempia käyttökohteita. Laitteeseen voidaan liittää samanaikaisesti kaksi elektrodiparia vastuskosteusmittausta varten ja kaksi TS910-kosketuslämpötila-anturia. Tiedonkeruulaite tallentaa jopa 3 200 000 mittausarvoa, jotka voidaan konfiguroida yksilöllisesti vapaasti valittavin välein jopa 20 erilliseen mittauskanavaan. Laitteessa on LAN- ja USB-liitäntä nopeaa tietojen siirtoa varten. Vakiotoimitukseen sisältyvällä ammattilaisohjelmistolla voidaan lisäksi lukea useita tiedonkeruulaitteita samanaikaisesti; LAN-verkkoa käytettäessä käyttäjän ei tarvitse olla paikalla tietoja siirrettäessä tai laitetta konfiguroitaessa.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • saksalaisvalmisteinen mittauslaite ei tarvitse huoltoa
  • manipuloinnilta suojattu arvojen mittaus ja dokumentointi
  • soveltuu ihanteellisesti pitkäaikaismittauksiin
  • muisti jopa 3 200 000 mittaustulokselle

Ammattimainen tiedonkeruulaite DL200P – tai joku muu?

Tilaa nyt tiedonkeruulaite DL200P, normaalisti 570,40 €, nyt vain 379,95 € sis. alv. Tai kiinnostaisiko joku toinen mittaus- ja tallennuslaite DL200-sarjastamme? Tutustu tarjontaan – Trotecin verkkokaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*