Täydellinen kahvinautinto

banner_Secosan_Stick_banner

Haluat varmasti kahvisi kuumana, täyteläisenä ja jalon makuisena? Luota omiin kahvinvalmistustaitoihisi! Ole kuin ammattimainen barista ja valmista kahvi omassa keittiössäsi.

Tarvitset vain posliinista valmistetun suodatinsuppilon, suodatinpusseja, vasta jauhettuja kahvipapuja ja puhdasta vettä. Ne yhdessä tuovat täyteläisen aromin esiin. Parhaan kahviveden saat Trotecin SecoSan Stickillä.

Täydellinen kahvinautinto

Kahvin laatu ja paahto vaikuttavat luonnollisesti suuresti kahvin makuun. Kahviveden laatu kuitenkin aliarvioidaan aivan liian usein. Jos on kerran joutunut juomaan kahvia, jonka valmistukseen on käytetty kahvikoneen säiliössä seissyttä vettä, tietää mistä on kysymys: kuuma juoma on väljähtyneen makuista. Seissyt vesi voi pilata laadukaankin pavun aromin. Käytä siis jokaisen kupillisen valmistamiseen raikasta, puhdasta vettä.

Näin helposti olet kuin ammattimainen barista

Nauttiaksesi  parasta kahvia myös kotona, et tarvitse kalliita hankintoja. Tarvitset vain posliinisuppilon, johon asetat suodatinpussin. Valitse suosikkipaahtosi ja jauha se tuoreena, mikäli mahdollista. Kaada kahvijauheen päälle kuumaa, puhdasta vettä vähän kerrallaan. Raikas vesi vapauttaa kahvin jalon aromin. Sinulla on aina raikasta, puhdasta kahvivettä valmiina, kun säilytät vesijohtovettä yhdessä SecoSan Stickin kanssa lasikannussa. Olet siis hyvin valmistautunut, kun kahvihammasta kolottaa.

Näin se käy

SecoSan Stick sisältää hopeaioneja, jotka estävät itiöiden ja bakteerien muodostumisen. Stick luovuttaa juuri oikean määrän hopeaioneja, mitä tarvitaan veden puhtaana pitoon. Ei enempää eikä vähempää. Kemiallisia lisäaineita ei käytetä. Vesi on aina raikasta ja puhdasta. Vesi maistuu lähdevedeltä, vaikka säilyttäisit sitä useita päiviä tai jopa viikkoja. Lisäksi: SecoSan Stickin vaikutusaika on puoli vuotta, vaikka vaihtaisit kahvivesisäiliön veden päivittäin!

Varmista jo tänään puhdas vesinautinto kotona ja käytä erikoistarjous hyväksesi. Trotecin verkkokaupasta saat pienimmän SecoSan Stickin, joka pitää enintään 0,7 litraa vettä luotettavasti puhtaana ja bakteerittomana, kolmen tikun pakkauksessa hintaan 9,94 €!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*