Uusi vinkkisarja ”Huono sisäilma tekee sairaaksi”

tro_blog_schlechte_luft_0_banner

Vaikka kaikki tietävät, että raikas ilma tekee meille hyvää, sama virhe toistuu aina: Kotona tai toimistossa on huono ilma, liian lämmintä tai kosteaa, mikä aiheuttaa päänsärkyä. Siksi uusi vinkkisarjamme käsittelee raitista ilmaa kotona ja toimistossa!

Jos oleskelee pitkiä aikoja huonosti tuuletetuissa tai jopa likaisissa tiloissa, seuraa terveydellisiä haittoja. Etenkin koska nykyihminen Euroopassa viettää suurimman osan ajastaan neljän seinän sisällä, jopa 90 % kokonaisajasta! Vinkkisarjamme käsittelee huonon sisäilman syitä ja tarjoaa ratkaisuja ja vinkkejä.

Mitä sarjamme ”Huono sisäilma”tulee käsittelemään:

Riittämätön tuuletus (mikäli ei ole koneellista ilmanvaihtoa) on sama asia kuin happivaje ja alentaa luonnollisesti sisäilman laatua. Siksi ensimmäinen osa käsittelee aihetta ”Liian paljon CO2:a ilmassa, liian vähän happea“. Mutta koska CO2 ei ole ainoa syypää päänsärkyyn ja muihin ongelmiin, käsittelemme asiaa laajemminkin:

  • osa 2 käsittelee millä lailla ilmankosteus ja huoneen lämpötila vaikuttavat ilmanlaatuun
  • osa 3 perehtyy viherkasveihin; kuinka niiden avulla parannetaan ilmanlaatua
  • osa 4 luettelee parhaat vinkit kuivan huoneilman kostuttamisesta – varsinkin lämmityskaudella
  • osa 5 käsittelee hajunpoistomahdollisuuksia
  • osa 6 käsittelee homevaaroja
  • osa 7 kertoo miksi allergeenit ovat muillekin kuin allergikoille haitallisia, ja kuinka voimme suojata itseämme näiltä pieniltä hiukkasilta.

Luota markkinajohtajan ratkaisuun

Trotec on siirrettävien ilmastointiratkaisujen markkinajohtaja. Valikoimaamme kuuluu monipuolisesti erilaisia ilmankuivaimia, ilmastointilaitteita ja mittausvälineitä: joka tarpeeseen sopiva ratkaisu! Löydät niin toimistoon kuin kotiinkin, isoihin ja pieniin tiloihin taloudellisen ja luotettavan ratkaisun. Tutustu tuotteisiimme verkkokaupassamme!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*