UUTUUS Etäisyysmittari BD 25 – lasertarkkuutta 100 metriin saakka

banner_bd25_fi(0)

Missä ovat ne ajat, kun mittauksia täytyi tehdä vaikeasti mittanauhoilla ja tuumamitoilla pöytien alta ja etäisimpiin nurkkiin asti? Ne ovat ohi! Ja onneksi ovat ohi sanovat kaikki ne, jotka muistelevat naarmuuntuneita polvia ja hermoja kuluttavaa näpertelyä tuumamitta vasemmassa sekä kynä ja lehtiö oikeassa kädessä. He käyttävät nyt huippulaatuista etäisyysmittaria BD25, jossa on muutaman sekunnin nopeudella toimiva lasertarkka mittaus.

Näin se toimii

Laseretäisyysmittarin käyttö on todella helppoa, koska jokaisella toiminnolla ja säädöllä on oma painikkeensa. Yhden napin painalluksella voit esimerkiksi määrittää etäisyyksiä 100 metriin saakka, tai laskea pinta-aloja ja tilavuuksia myös vaikeapääsyisistä paikoista. Ja vieläpä ± 1,5 mm:n mittaustarkkuudella! Oleellinen edellytys vaikkapa työmateriaalien, kuten seinävärin, parketin tai laattojen, tarpeen optimaaliseen laskentaan. Lisäksi suuren monirivinäytön kytkettävä valaistus mahdollistaa mittaukset myös hämärissä tiloissa, kuten rakennustyömailla. Luja mittauslaite on myös pöly- ja roiskevesisuojattu IP54-standardin mukaisesti erityisesti rakennusalan karumpien olosuhteiden vaatimukset huomioon ottaen.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • tarkka, muutaman sekunnin nopeudella toimiva etäisyyksien, pinta-alojen ja tilavuuksien mittaus
  • Pythagoras-toiminto epäsuoriin mittauksiin
  • valaistu monirivinäyttö
  • softtouch-suorapainikkeet

BD25 – Enää et tartu mittanauhaan

Sen sijaan, että nyrjäyttelet jatkossakin niskaasi mittaamalla pöydän alla tai hankalista nurkista, mittaa yksinkertaisesti vain painamalla nappia: uusi etäisyysmittari BD 25 vain hintaan 139, 94 € mukaanlukien ALV. Tilaa nyt Trotecin verkkokaupasta! Uusi etäisyysmittari on toimitettavissa viikosta 44 alkaen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*