Nyt meillä – Puhaltimet TTV 1000 S ja TTV 2500 S letkupaketeissa

banner_wieder_da_-_TTV&Schlauchpakete_fi

Jälleen meillä: aksiaalipuhaltimet TTV 1000 S ja TTV 2500 S ovat nyt jälleen saatavissa. Molemmat soveltuvat erityisen hyvin työtiloihin, joissa tarvitaan paljon raikasta ilmaa, kuten viemäri- ja hitsaustöissä. Saat molemmat syöttöpuhaltimet nyt yhdessä huippuedullisten letkupakettien kanssa. Molemmat ovat valmiina – kun sinä olet!

Anna lähtösignaali ja aksiaalituulettimet TTV 1000 S ja TTV 2500 S ovat heti käyttövalmiita: Aseta paikoilleen, käynnistä, valmis! Molemmissa laitteissa on letkuliitännät sekä ulospuhallus- että imupuolella, joten ilmansyöttö on ihanteellista ilmastointi- ja lämmityskäytössä. Pitempiä etäisyyksiä varten yhdistetään useampia letkuja, jolloin laitteet asennetaan ilmavirran vahvistamiseksi kahden letkun väliin.

 • Puhallin TTV 1000 S

  Siirtää ulospuhallettavaa ilmaa maks. 600 m³/h, 100 Pa:n ilmanpaineella. TTV 1000 S:ään voit liittää kaksi enint. 15 metrin pituista letkua.

 • Puhallin TTV 2500 S

  Siirtää ulospuhallettavaa ilmaa maks. 2500 m³/h , 275 Pa:n ilmanpaineella. TTV 2500 S:ään voit liittää viisi letkua, joiden yhteispituus on enint. 38 metriä.

TTV S-puhaltimien edut

 • molemminpuoliset letkuliitännät ulospuhallus- ja imupuolella
 • kestävä PE-kotelo
 • pinottavissa tilaa säästävästi varastointia ja kuljetusta varten
 • sopiva moniin tyypillisiin tuuletus- ja ilmanvaihtotehtäviin
 • liitäntämahdollisuus pölypussille pölynimua varten.

Tilaa nyt – ennenkuin varasto taas tyhjenee!

Näin saat aikaan voimakasta puhallusta: Puhallin TTV 1000 S vain 178,50 € sis. ALV ja puhallin TTV 2500 S vain 238,00 sis. ALV – nyt Trotecin verkkokaupasta

Uskomaton tarjous: molempia puhaltimia varten huippuedulliset letkupaketit, porrastettu yhden tai kahden letkun mukaan, ympärysmitat 203 mm ja 305 mm. Katso ehdottomasti myös linkki molempien tuotteiden kohdalla; Uusi: Valitse nyt henkilökohtainen säästöpaketti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*