Sähkölämmitin TDS 20 jälleen saatavilla

banner_tds20_fi

TDS 20 oli lyhyen aikaa loppuunmyyty, mutta on nyt jälleen hyvissä ajoin saatavilla ennen ensimmäisen pakkaskauden saapumista: sähköinen lämpöpuhallin TDS 20 on ratkaisumme talven pakkaspäiviin. Se suorittaa kaikki lämmitystehtävänsä luotettavasti, sillä sen kehittely, suunnittelu ja valmistus on 100-prosenttisesti Trotecia. Tämä sähkölämmitin tarjoaa optimaalisen suojan kylmyyttä vastaan – sekä kotona että ammattikäyttöön …

Sähkölämmitin tuottaa kondensoitumatonta lämpöä toisin kuin öljy- ja kaasulämmityslaitteet. Happea ei kulu eikä pakokaasuja synny. Näistä syistä TDS 20 soveltuu optimaalisesti sisätilojen lämmitykseen. Se tarjoaa myös kompaktin mitoituksensa ohella joustavia seinä- ja sisäkattokiinnityksen mahdollisuuksia. Lyhyesti: se on täydellinen lämmitysratkaisu esimerkiksi työpajoihin ja rakennusperävaunuihin, myyntikojuihin sekä loma-asuntoihin.

Näin se toimii

TDS 20 tarjoaa 3,3 kW:n lämmitystehon kahdella tasolla energiaa säästäen. Integroidulla termostaattiohjauksella lämpimän ilman virtaus voidaan säätää portaattomasti juuri toivottuun lämpötilaan. Kuumailmavirta johdetaan ulospäin vakiovarusteena kuuluvan ilmanjohtolevyn kautta. Tämä tuottaa 10 % suuremman hyötysuhteen lämmitystehoon kuin vastaavat kilpailijoiden mallit. TDS 20 –sähkölämmittimessä on kaikki perusvarustukset kuten esim. lämpösuojauksella varustettu puhallinmoottori sekä ylikuumenemissuoja.

Käytännön etuja:

  • 100-prosenttisesti TROTECia: kehittely, suunnittelu, valmistus
  • 3,3 kW:n ansiosta 10 % tehoetu kilpailijoiden malleihin verrattuna
  • 10 % suurempi hyötysuhde kilpailijoiden malleihin verrattuna – optimoituun lämmönantoon asennetun ilmanjohtolevyn ansiosta
  • integroitu termostaatti tasaisen lämpimän ilman virtausta varten
  • mahdollisuus asentaa seinään ja sisäkattoon
  • kondensoitumaton lämpö – sopii ihanteellisesti sisätilojen lämmitykseen

Pakkanen? Se saa pysyä tänä talvena ulkona!

Edellyttäen tietenkin, että olet varustautunut hankkimaan täydellisen sisätilojen lämmitysratkaisun. TDS 20 maksaa tavallisesti 94,01 €, mutta on nyt tarjouksessa hintaan 39,95 € € mukaanlukien ALV. – nyt Trotecin verkkokaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*