UUSI Öljylämmitin IDE 20 – kuumaa ilmaa kuumaan hintaan!

tro_blog_ölheizgebläse-ide-20_banner

Juuri sopivasti ennen säiden viilenemistä on Trotecin uusi öljylämmitin IDE 20 valmiina toimitettavaksi. Tämä öljylämmitin on suositun IDE-sarjan pienin hallilämmitin. Sulavalinjainen, joustava, luottettava – ja ennen kaikkea edullinen. Palelevalle työmiehelle tämä IDE 20 on huokea vaihtoehto; niin työpajoille, varastoon kuin rakennustyömaallekin!

Parasta laitteessa on mahdollisuus sijoittaa se suljettuihin tiloihin. Öljylämmittimessä on pakokaasun poistohormi, johon voi liittää lisävarusteena saatavan hormiputken ja sen eri osia. Sisäänrakennettu termosaatti lämmittää tiloja täysin automaattisesti ja taloudellisesti. Lisäksi IDE 20 –öljylämmittimeen voi tilata erikseen erillisen termostaatin, jonka avulla lämpötilaa voidaan säätää kaukana lämmitettävästä kohteesta (aina 25 metriin saakka).

Näin se toimii

IDE 20 –lämmittimen lämmitysteho on 20 kW tuottaen puhdasta ja kuivaa lämmintä ilmaa jopa 600 m³/h. Polttoaine voi olla joko dieseliä tai polttoöljyä, ja sitä syötetään tasaisesti korkealatuisen polttoainepumpun avulla. Polttoainesäiliön täyttöasteen voi lukea helposti pinnankorkeuden näytöstä ja lisäksi polttoainesuodattimeen on helppo yltää. Öljylämmitin on erittäin kestävä myös pitkäaikaisessa ulkokäytössä, sillä sen tukeva runko on sivelty kahdella kerroksella suojalakkaa. Runko on kiinni kuljetustelineessä, jonka sisällä on polttoainesäiliö. Telineeseen voi myös rullata sähköjohdon, kun laite ei ole käytössä.

Neljä erinomaista etua:

  • edullinen lämmitysratkaisu
  • sisäänrakennettu polttoainesäiliö nestekorkeuden näytöllä
  • sähköinen syttymissuoja
  • ylikuumenemissuoja

Öljylämmitin IDE 20 – säästäjän valinta

Ennen kuin alat palella, tilaa nopeasti öljylämmitin IDE 20 nyt säästöhintaan 499,95 € (ovh 552,20 €) Trotecin verkkokaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*