UUTUUS Design ilmankostutin B 25 E – täydellinen ratkaisu kuivaan talvi-ilmaan

tro_blog_b25e_banner_fi

Trotecin uusi ilmankostutin B 25 E on tyylikäs ja tehokas. Lisäksi se on Trotecin tutussa DEAL-tarjouksessa: tarjoamme jopa 45 prosentin hintaedun – sillä odottamalla säästät. Toimitukset alkavat viikolla 51.

B 25 E miellyttää heti silmää, mutta ne ainutlaatuiset ominaisuudet piilevät laitteen sisällä: Varsinkin talviaikaan huoneilma kuivuu lämmityksen takia alle suositellun ilmankosteuden, joka on 45 – 60 prosenttia. Ihanteellisella ilmankosteudella on suuri merkitys terveydellemme, sillä hengitysteiden ja limakalvojen kuivuessa niiden suojaustoiminto häiriintyy, ja varsinkin vauvat sekä pienet lapset sairastuvat helposti infektiotauteihin. Trotecin uusi ilmankostutin pitää huolen siitä, että huoneen (enint. 60 m²) ilmankosteus pysyy ihanteellisena.

Näin se toimii

Ilmankostuttimessa on hygrostaattiohjattu automatiikka, joten B 25 E huolehtii itsenäisesti oikeasta ilmankosteudesta. Sinun tarvitsee vain valita viidestä kosteusarvosta haluamasi arvo. Vesi haihtuu kennomaisen suodattimen pinnalla ilman lämmöntuotantoa. Kuiva ilma imeytyy suodattimen läpi, kyllästyy kosteudella ja puhaltuu takaisin huoneilmaan. Puhallinta voi säätää neljällä eri tasolla. Ilmankosteus pysyy aina suositeltujen rajojen sisällä (45 % – 60 %). Kalkki ja muut vedessä olevat haitta-aineet (esim. itiöt) pysyvät vesisäiliössä ja suodattimessa, eivätkä kulkeudu ilman mukana. Näin B 25 E:n käyttö on hygieenistä ja 99 % vähemmän bakteeripitoista kuin tavallisessa ultraääni-ilmankostuttimessa.

Halutessasi voit käyttää myös aromaattisia öljyjä. Sitä varten laitteessa on oma säiliönsä, johon voit lisätä haluamaasi tuoksua.
Koska aromaattisia öljyjä ei lisätä suoraan veteen, vaan erilliseen säiliöön, suodatin ei pääse tukkeutumaan. Näin kodissasi leijuu aina toivetuoksusi.
Laitteessa on lisäksi lamppu, joka syttyy kun on aika vaihtaa suodatin. Ilmankostutin soveltuu myös erinomaisesti makuuhuoneisiin, sillä sen käyttö on erittäin hiljainen ja sen LED-valot voi himmentää yöksi. Mikäli vesisäiliö on tyhjä, laite sammuu automaattisesti estäen näin turhaa energiankäyttöä – joka muutenkin on tässä laitteessa vähäinen.

Lopuksi vielä yksi ainutlaatuinen etu: vesisäiliön pohjassa on erikseen pidike yhdelle SecoSan Stickille. Tämä toimitukseen kuuluva tikku estää hopeaioniensa ansiosta itiöiden ja bakteerien kasvun vedessä. SecoSan annostelee automaattisesti, ja säiliön vesi pysyy jokapäiväisessä vedenvaihdossakin puhtaana 6 kuukautta.

Erinomaisia etuja tiivistettynä:

  • sisäänrakennettu hygrostaatti viidellä valittavalla kosteusarvolla
  • nelitasoinen puhallin
  • erillinen säiliö tuoksuöljyille
  • laite sammuu kun vesisäiliö on tyhjä
  • 360° levitys ilmaan – kostutettu ilma levittyy tasaisesti huoneeseen
  • voidaan täyttää tavallisella vesijohtovedellä
  • suuri vesisäiliö, 3 litraa

B 25 E ylläpitää niin kotona kuin toimistossakin ihanteellista ilmankosteutta

Hyödy tarjouksestamme. Tilaa parhaiten jo tänään ilmankostutin B 25 E hintaan 48,80 € (ovh 93,70 €) sis. Alv. Tarjous voimassa vain viikolle 51 ja ainoastaan Trotecin verkkokaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*