Täysin kuivaa

banner_turbinen_ttr_banner_fi

Tasainen, ihanteellinen ilmanlaatu on ehdottoman tärkeää varastoitaessa ja täytettäessä hienojakoisia aineita pakkauksiin. Erityisen tärkeää tämä on kemian- ja lääketeollisuudessa. Muilla aloilla pakattavia tuotteita ei yleensä tarvitse käsitellä aivan yhtä pikkutarkasti. Ennen kaikkea liian suuri ilmankosteus vahingoittaa tuotteita. Kosteus voi aiheuttaa hienojakoisten aineiden paakkuuntumisen ja pakkauksien homehtumisen sekä jopa tuotteen täydellisen tuhoutumisen.

Siksi ilmankosteutta on torjuttava määrätietoisesti tuotanto- ja pakkaamotiloissa. Trotecin TTR-sarjan adsorptioilmankuivain pitää arvokkaat tuotteet kuivina.

Tarkkaa kuivausta

Lääkkeet ovat erityisen herkkiä tuotteita, joita valmistettaessa, pakkauksiin täytettäessä ja pakattaessa on noudatettava erityistä varovaisuutta. Sen vuoksi lääketeollisuus asettaa erityisen korkeita vaatimuksia tuotteiden logistiikalle. Erittäin kuiva ympäristö on yksi tärkeimmistä kriteereistä, kun pakataan tällaisia tuotteita. Vaara on käsin kosketeltavissa: jauheet, granulaatit, rakeet ja myös pakkaukset ovat äärimmäisen herkkiä kosteudelle. Jos ilmankosteus on liian suuri, tuotteet voivat paakkuuntua, pehmetä tai liimautua, jolloin laatu laskee merkittävästi. Pahimmassa tapauksessa kokonaisista eristä tulee käyttökelvottomia. Myös tekniset laitteet kärsivät liiallisesta ilmankosteudesta. Putket ja laitteet voivat tukkeutua, kun aineet imevät kosteutta. Laatu ja säilyvyys kärsivät merkittävästi, ja lisäksi tuotanto ja koko logistiikka vaikeutuvat. Tällöin huoltotoimenpiteitä on suoritettava jatkuvasti ja putkia sekä säiliöitä puhdistettava jatkuvasti. Tämä puolestaan vaatii paljon aikaa ja kustannuksia.
Säästä aikaa ja rahaa ja vältä erilaiset logistiikkamurheet käyttämällä Trotecin TTR-sarjan suurtehoilmankuivaimia. Tehokkain menetelmä suojata aineita ja tuotteita valmistuksen ja pakkaamisen aikana, on ilmanlaadun pitäminen ihanteellisena koko ajan. Tasainen, pieni ilmankosteus on tuotteittesi parhaan laadun avain.

Paras ilmanlaatu helposti säädettävissä

Toimi nyt ja varmista herkille tuotteillesi paras ilmanlaatu myös pakkauksen aikana. Trotec Groupin valikoimassa on TTR-adsorptiokuivain jokaiseen tarpeeseen: meiltä löytyy sekä siirrettäviä että asennettavia laitteita. Niiden kaikkien ominaisuuksia ovat sisäinen lämmön talteenotto sekä suuri kuormitettavuus ja suorituskyky. Kiinteät laitteet tunnistaa nelimerkkisestä mallinumerosta, ja pelkästään niitä on mallistossa kahdeksan vaihtoehtoa – luotettavasta, 5,5 kiloa kosteutta tunnissa poistavasta TTR 1000 -adsorptioilmankuivaimesta ammattilaisten monitaituriin TTR 9500, jonka vedenpoistoteho on jopa 58 kg tunnissa. Vaihteleviin käyttökohteisiin soveltuvat siirrettävät adsorptioilmankuivaimet, jotka tunnistaa kolmimerkkisestä mallinumerosta. Kaikkiin TTR-sarjan ilmankuivaimiin pätee seuraava seikka: ne ovat ”made in Germany”. Paras Trotec-laatu takaa parhaat tulokset. Tarvitsetko luotettavaa ilmankuivausta vain tilapäisesti? Onnistuu! Vuokraa siirrettävä TTR-adsorptiokuivain, joka pitää ilmanlaadun ihanteellisena pakkausten täytön aikana. Sopivia kaikkien teholuokkien tarjouksia on TKL-vuokraportaalissamme. Aina edulliseen hintaan!

Asiakaspalvelu auttaa

Tarvitsetko pakkaustiloihisi kokonaisen ilmankuivauskonseptin, jotta tuotteesi on aina suojattu liiallisesta ilmankosteudelta? Trotec Industrie Services-yksikön ammattitaitoinen henkilökunta ottaa haasteesi mielellään vastaan. Alan asiantuntijamme ovat tukenasi neuvonta- ja toteutusvaiheissa ja laativat yksilöllisiä vaatimuksiasi vastaavan suunnitelman. Neuvomme mielellämme!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*