UUTTA Terassilämmitin IRS 2005: nokkela kolmisiipinen infrapunalämmitin takaa miellyttävän lämmön – voidaan käyttää päivänvarjoon kiinnitettävänä tai itsestään seisovana mallina.

Vihdoinkin nokkela ratkaisu, joka seisoo myös itse: Jos haluat taata miellyttävän lämmön puutarhan istuinryhmien ympärillä, ravintoloiden ulkoterasseilla, myyntikojuissa, seisomapöytien luona tai ulkona sijaitsevilla messuosastoilla, sekä itsesään seisovana että päivänvarjoon kiinnitettävänä mallina toimiva infrapunalämmitin IRS 2005 on ihanteellinen ratkaisu. Sen harkittu muotoilu vakuuttaa niin estetiikan, toimivuuden kuin turvallisuudenkin osalta. Säänkestävästä alumiinista valmistettu ja kotelointiluokan IP34 mukaisesti roiskevesisuojattu lämmitin on myös helppo pystyttää – ja sen tukeva jalka takaa aina vakaan asennon.

Näin huomaavainen palvelu lämmittää varmasti muutakin kuin vieraidesi sydäntä: Sillä uuden terassilämmittimen IRS 2005 potkurimainen muotoilu takaa intensiivisen 360°:n lämmön joka suuntaan. Lisäksi voit säätää kolmen lämpöputken lämmitysvoimakkuutta täysin yksilöllisten tarpeidesi mukaan. Pienimmällä lämmitysteholla (700 W) toimii yksi varsi, seuraavalla teholla (1300 W) kaksi vartta ja kolmannella eli suurimmalla teholla (2000 W) kaikki kolme vartta. Näin voit kohdistaa lämmön henkilömäärän mukaan yksittäisille istumapaikoille tai jakaa miellyttävän lämmön kokonaisille istuinalueille halogeeni-infrapunalämmittimen alla. Ja mikä parasta: Kätevä 2-in-1-ratkaisu mahdollistaa sekä vaivattoman kiinnityksen toimitukseen sisältyvään jaloterästankoon että jokaiseen päivän- tai ravintolavarjoon (sopii halkaisijoille 2,5 cm – 6 cm).

Näin se käy

Terassilämmittimen IRS 2005 miellyttävä lämpö tuntuu iholla heti virran kytkemisen jälkeen. Lämmityksen voimakkuuden säätämiseksi lämmittimessä on kolme lämmitystasoa, joita voit säätää laitteen kahdella keinukatkaisimella. Lämmittävän infrapunasäteilyn tuottaa häikäisemätön halogeeniputki, joka ei häiritse ympäristöä ja tunnelmaa. Alaspäin suunnattu 360°:n lämpö lämmittää kohdistetusti jopa 10 m² kokoiset alueet – ilman ikävää lämpenemisaikaa, hajuttomasti ja äänettömästi.

IRS 2005 kiinnitetään ilman työkaluja nupillisella ruuvilla, minkä jälkeen lämpöputket ovat tiukasti kiinni laadukkaassa jaloterästangossa tai päivänvarjon varressa. Lämmitysvarret lukitaan 90°:n kulmaan kääntämällä ne ylös. Kun et käytä infrapunalämmitintä, voit yksinkertaisesti taittaa sen kokoon tilan säästämiseksi ilman purkamisen vaivaa. Erillinen katkaisin estää muuten virran kytkemisen, kun lämmitin on taitettu kokoon.

Myös uutta monitoimi-infrapunalämmitintämme koskee periaate Safety first: Näin infrapunalämmitin on roiskevesisuojattu ja suojattu vieraiden kappaleiden tunkeutumiselta kotelointiluokan IP34 mukaisesti. Lisäksi sen suojaritilä estää lämmitysputkien koskettamisen. Ja kätevä kallistuskatkaisin parantaa turvallisuutta siltä varalta, että IRS 2005 alkaisi heilua vastoin odotuksia.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • infrapunalämpöä ilman esilämmitystä
  • tasainen ja kohdistettu lämmön jakautuminen
  • puhdas, kondenssiton, hajuton ja äänetön lämmön tuotto
  • suurin lämpöteho 2000 W, kolmiportaisesti säädettävä

Terassilämmitin IRS 2005 – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään uusi terassilämmitin IRS 2005 ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 312,54 €, nyt vain 149,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 14

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*