UUTTA Terassilämmitin IRS 2005: kolmisiipinen malli takaa miellyttävän lämmön joka suuntaan, voidaan käyttää myös päivänvarjoon kiinnitettävänä – vihdoin saatavana

Tältä näyttää nokkela lämmitysratkaisu puutarhasi istuinryhmän luona, jotta voisit viihtyä ulkona myös koleina mutta aurinkoisina päivinä. Tai koleina ja tihkusateisina päivinä. Vihdoin jälleen saatavana oleva IRS 2005 -lämmitin toimii sekä itsesään seisovana että päivänvarjoon kiinnitettävänä mallina ja on ehdoton vastaus kaikkiin oikukkaisiin sääkysymyksiin. Sen harkittu muotoilu vakuuttaa niin estetiikan, toimivuuden kuin turvallisuudenkin osalta – myös ravintoloiden terasseilla. Sillä säänkestävästä alumiinista valmistettu ja kotelointiluokan IP34 mukaisesti roiskevesisuojattu lämmitin on äärettömän helppo pystyttää.

Uuden terassilämmittimen IRS 2005 potkurimainen muotoilu takaa intensiivisen 360°:n lämmön joka suuntaan jopa 10 m² kokoisille alueille. Näin voit kohdistaa lämmön henkilömäärän mukaan yksittäisille istumapaikoille tai jakaa miellyttävän lämmön kokonaisille istuinalueille. Sillä voit säätää kolmen lämpöputken lämmitysvoimakkuutta täysin yksilöllisten tarpeidesi mukaan. Pienimmällä lämmitysteholla (700 W) toimii yksi varsi, seuraavalla teholla (1300 W) kaksi vartta ja kolmannella eli suurimmalla teholla (2000 W) kaikki kolme vartta. Ja mikä parasta: Kätevä 2-in-1-ratkaisu mahdollistaa sekä vaivattoman kiinnityksen toimitukseen sisältyvään jaloterästankoon että jokaiseen päivän- tai ravintolavarjoon (sopii halkaisijoille 2,5 cm – 6 cm).

Näin se käy

Terassilämmittimen IRS 2005 miellyttävä lämpö tuntuu iholla heti virran kytkemisen jälkeen. Lämmityksen voimakkuuden säätämiseksi lämmittimessä on kolme lämmitystasoa, joita voit säätää laitteen kahdella keinukatkaisimella. Lämmittävän infrapunasäteilyn tuottaa häikäisemätön halogeeniputki, joka ei häiritse ympäristöä ja tunnelmaa. Miellyttävää lämpöä ilman ikävää lämpenemisaikaa, hajuttomasti ja äänettömästi.

IRS 2005 kiinnitetään ilman työkaluja nupillisella ruuvilla, minkä jälkeen lämpöputket ovat tiukasti kiinni laadukkaassa jaloterästangossa tai päivänvarjon varressa. Lämmitysvarret lukitaan 90°:n kulmaan kääntämällä ne ylös. Kun et käytä infrapunalämmitintä, voit yksinkertaisesti taittaa sen kokoon tilan säästämiseksi ilman purkamisen vaivaa. Erillinen katkaisin estää muuten virran kytkemisen, kun lämmitin on taitettu kokoon.

Myös uutta monitoimi-infrapunalämmitintämme koskee periaate Safety first: Näin infrapunalämmitin on roiskevesisuojattu ja suojattu vieraiden kappaleiden tunkeutumiselta kotelointiluokan IP34 mukaisesti. Lisäksi sen suojaritilä estää lämmitysputkien koskettamisen. Ja sen tukeva jalka takaa aina vakaan asennon. Kätevä kallistuskatkaisin parantaa lisäksi turvallisuutta siltä varalta, että IRS 2005 alkaisi heilua vastoin odotuksia.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • infrapunalämpöä ilman esilämmitystä
  • tasainen ja kohdistettu lämmön jakautuminen
  • puhdas, kondenssiton, hajuton ja äänetön lämmön tuotto
  • suurin lämpöteho 2000 W, kolmiportaisesti säädettävä

Terassilämmitin IRS 2005 – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään uusi terassilämmitin IRS 2005 ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 333,39 €, nyt vain 149,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*