Hoida vaativat puu- ja huonekalutyöt Trotecin merkkilaatuisilla verkkovirtakäyttöisillä ja akkupistosahoilla

Lähes kaikkiin suurempiin kodin ja puutarhan tee se itse -projekteihin kuuluu kevään ensimmäisinä viikkoina luonnollisesti myös puun ja muiden materiaalien sahaus. Ei siis ole mikään ihme, että mieleen tulee yksi kysytyimmistä sähkötyökaluista, ja haluat selvittää, mikä on ’oikea’ pistosaha kyseessä oleviin töihin. Trotec tarjoaa tähän erittäin hyviä vastauksia ja vakuuttavia ratkaisuja: PJSS-valikoimamme pistosahat – valinnaisesti joko akku- tai verkkovirtakäyttöiset. Kahva- tai sauvamallisena. Voit valita parhaista laitteista!

Valitessasi Trotecin tehokkaan heiluripistosahan sinulla on aina oikea työkalu kädessäsi. Esimerkiksi 20 voltin litiumioniakulla varustettu PJSS 11‑20V akkupistosaha mahdollistaa työskentelyn paikoissa, joissa ei ole pistorasiaa. Tarkkoihin suoriin, kaarre- tai viisteleikkauksiin suosittelemme lämpimästi laserohjattuja PJSS 12-230V -pistosahoja sekä PJSS 13-230V -nuppipistosahoja – joita käyttävät ennen kaikkea ammattilaiset. Jotta tietäisit, mitä sinun on otettava huomioon valitessasi ’oikean’ pistosahan, olemme koonneet tänne ratkaisevat seikat.

Mihin tarkoitukseen käytät pistosahaa pääasiassa?

Löytääksesi tarpeisiisi sopivan pistosahamallin PJSS-sarjasta mieti ensin, mitä leikkauksia haluat tehdä puuhun. Sillä jokaisella mallilla on oma kaarrekäyttäytymisensä ja myös tehokkuudessa on osittain suuria eroja. Jos haluat esimerkiksi sahata pitkiä suoria linjoja, on halkaisuvaste erittäin hyödyllinen. Se auttaa minimoimaan rakenteeseen liittyvät poikkeamat suoraan sahattaessa. Jos suunnittelet viistoon sahaamista, suosittelemme pistosahaa säädettävällä jalkalevyllä. Kaikissa PJSS-malleissa on muuten niin kutsuttu ’heiluritoiminto’: Pelkkiin pistosahoihin verrattuna heiluripistosahat liikuttavat sahanterää paitsi pystysuunnassa myös vaakasuunnassa, mikä vähentää eteenpäin liikuttamiseen tarvittavaa voimaa ja mahdollistaa nopeamman sahauksen etenemisen.

Kiinnitä huomiota käyttömukavuuden takaavaan varustukseen

Kun huomaat tarkastella pistosahojen ominaisuuksia, sinun ei tarvitse myöhemmin harmitella käyttömukavuuden takaavien ominaisuuksien puuttumista. Kaikki PJSS-pistosahamallit mahdollistavat materiaalin mukaisen ja samalla turvallisen työskentelyn elektronisen iskuluvun säädön ansiosta. Lisäksi kaikissa PJSS-pistosahoissa on läpinäkyvä repimissuoja, joka varmistaa repimättömät sahaukset. Integroitu puhallustoiminto pitää työpaikan puhtaana puruista ja pölystä, ja pikaistukka mahdollistaa sahanterän vaihdon ilman työkaluja mutamassa sekunnissa.

Valitse kahva- tai sauvamalli, jossa on nuppi

Laitteen rakenteella on tärkeä merkitys erilaisten leikkausmahdollisuuksien onnistumisessa. Kahvamalliset pistosahat, kuten akkukäyttöinen PJSS 11-20V ja johdollinen PJSS 12-230V on tarkoitettu ennen kaikkea aloittelijoille ja kotinikkareille. Ne ovat suorissa leikkauksissa tukevia kädessä, niitä voidaan käyttää ongelmitta yhdellä kädellä ja laitteen käynnistys ja sammutus on usein helpompaa. Ammattilaiset suosivat usein nuppipistosahoja kuten malliamme PJSS 13-230V, joita voi ohjata vaikeissa tehtävissä kuten kaarreleikkauksissa, viisteleikkauksissa ja sahattaessa pään yläpuolella huomattavasti helpommin kuin sauvamallisia pistosahoja. Konetta saa syötettyä optimaalisesti etupuolen nupilla ja ohjattua tarkasti toisella kädellä.

Akkukäyttöinen vai johdollinen pistosaha?

Käyttötarkoituksesta riippuu, sopiiko johdollinen vain akkukäyttöinen malli työhön paremmin. Johdollisilla pistosahoilla on se etu, että niillä voi työskennellä tauotta niin kauan, kun virtajohto on kytketty toimivaan pistorasiaan. Akku-pistosaha, kuten PJSS 11-20V -mallimme, on ihanteellinen valinta, jos laitetta on hankala kytkeä sähköverkkoon käyttöpaikalla. Sinun ei tarvitse ensin vetää vaivalloisesti jatkojohtoa, vaan työt voit aloittaa heti. Tehokkuudeltaan akkupistosahat eivät ole nykyään juurikaan johdollisia sähköpistosahoja huonompia. Tosin akku kestää vain tietyn ajan ja on sen jälkeen ladattava. Pitempää käyttöä varten suosittelemme lisäakun hankintaa. Jos lataat akkuja vuorotellen, voit käytännössä työskennellä ilman keskeytyksiä.

Pistosahat ja laser – mitä etuja ne tarjoavat?

Moderneissa pistosahoissa, kuten malleissa PJSS 12-230V tai PJSS 13-230V  on laserohjausvalo, joka merkitsee sahausviivan. Erikseen kytkettävä laser heijastaa työkappaleeseen selvästi näkyvän punaisen viivan ja osoittaa näin tarkasti sahaussuunnan. Poikkeamat sahauslinjasta voidaan havaita ja korjata heti.

Valitse ’oma’ PJSS-pistosahamallisi – nyt Trotec-kaupasta!

Valitessasi Trotecin tehokkaan pistosahan sinulla on aina oikea työkalu kädessäsi. Esimerkiksi 20 voltin litiumioniakulla varustettu PJSS 11-20V akkupistosaha mahdollistaa työskentelyn paikoissa, joissa ei ole pistorasiaa. Tarkkoihin suoriin, kaarre- tai viisteleikkauksiin suosittelemme laserohjattuja sauvamallisia pistosahojamme PJSS 12-230V ja nupillisia PJSS 13-230V -pistosahojamme. Tutustu heti Trotecin PJSS-sarjan tehokkaisiin laitteisiin – nyt Trotec-kaupasta!

  • kahvamallisen akkupistosahan PJSS 11-20V mukana saat rinnakkaisohjaimen, liitäntäadapterin ulkoiseen pölynimuun, repimissuojan, liukukappaleen, kuusiokoloavaimen, kaksi terää puun sahaukseen, yhden terän metallin sahaukseen ja kuljetuslaukun

normaalisti 104,15 €, nyt vain 69,95 €,

  • kahvamallisen pistosahan PJSS 12-230V mukana saat rinnakkaisohjaimen, liitäntäadapterin ulkoiseen pölynimuun, repimissuojan, liukukappaleen, kuusiokoloavaimen, kolme terää puun sahaukseen ja yhden terän metallin sahaukseen

normaalisti 46,83 €, nyt vain 29,95 €,

  • sauvamallisen pistosahan PJSS 13-230V mukana saat rinnakkaisohjaimen, liitäntäadapterin ulkoiseen pölynimuun, repimissuojan, liukukappaleen, kuusiokoloavaimen, kolme terää puun sahaukseen ja yhden terän metallin sahaukseen

normaalisti 57,25 €, nyt vain 34,95 €,

Kaikki laitehinnat sisältävät alv:n.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*