UUTTA Design-infrapunalämmitin IR 2400: moderni Twin-lämmitin takaa 2400 watin tehollaan kesäiset lämpötilat ulkona

Alkukevään ajoittain melko viileät ulkolämpötilat eivät hetkauta Twin-lämmitintä. Kahden korkealaatuisen infrapunalämpöputkensa, joiden maksimilämmitysteho on 2400 wattia, ansiosta IR 2400 design -infrapunalämmitin muuttaa ulkotilasi kesäiseksi hyvinvoinnin keitaaksi, jossa on miellyttävä lämpötila. Ja sade, rankkasadekin, on sille samantekevää: IP55-kotelointiluokan mukainen lämmitin, jossa on korkealaatuinen harjattu alumiinikotelo, on 100-prosenttisesti säänkestävä – ja soveltuu siksi ympärivuotiseen käyttöön myös kattamattomissa ulkotiloissa.

Tuplasti säteilevä Twin-muotoilu takaa kaksinkertaisen määrän miellyttävää lämpöä ulkona. Vain 71 cm leveä ja 26 cm korkea IR 2400 -infrapunalämmitin mahdollistaa kotiterassien ja parvekkeiden sekä ravintoloiden ulkotilojen istuma- ja seisomapaikkojen tilaa säästävän lämmittämisen. Yksilöllisesti säädettävissä tarpeidesi mukaan, valittavissa on kaksi lämmitystehoa: 1200 wattia ja 2400 wattia, jotka voidaan asettaa käyttökentästä tai vetonarusta sekä vaivattomasti mukana toimitetulla kaukosäätimellä. Ja teho riittää taatusti saamaan jopa 16 neliömetrin kokoiset ulkotilat tulvimaan viihtyisää lämpöä.

Näin se toimii

Laadukkaiden halogeenilämpöputkien intensiivinen infrapunalämpö tuntuu iholla heti päällekytkemisen jälkeen ja kietoo sinut hyvää tekevään, rubiininpunaiseen valoon. Lämpösäteily luo iholle miellyttävän tunteen lämpimistä kesäisistä auringonsäteistä. Infrapunalämmittimen hyvää tekevän vaikutuksen tuntevat erityisesti allergikot ja henkilöt, joilla on herkät hengitystiet, jotka eivät taatusti halua enää luopua siitä. Puhdas ja kondensoitumaton lämpö syntyy välittömästi ilman pölyä, häiritseviä ääniä ja epämiellyttäviä hajuja, toisin kuin sähkölämmittimien kohdalla.

Portaattomasti käännettävä seinäpidike hallitsee niksinsä. 45 astetta säädettävä kaltevuuskulma mahdollistaa lämmittimen tarkan suuntaamisen lämmön täsmälliseksi kohdistamiseksi. Toimitus sisältää helppoa asennusta varten 45° kääntyvän kannattimen sekä ruuvit ja tulpat. Säädettävän kaltevuuskulman ansiosta lämmitin voidaan kohdistaa tarkasti.

Sadekuurot tai pölypilvet ovat voimattomia kestävän säteilylämmittimen edessä, sillä korkealaatuinen alumiinikotelo on suojattu kaikilta sivuilta vesisuihkuilta ja pölyn tunkeutumiselta suojausluokan IP55 mukaisesti. Näin IR 2400 sopii kuin nakutettu käytettäväksi myös kattamattomissa ulkotiloissa. Erityisesti ammattimaisessa käytössä ravintola-alalla säänkestävä kotelo tuo todellista lisäarvoa.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • infrapunalämpöä ilman esilämmitystä
  • tasainen ja kohdistettu lämmön jakautuminen
  • puhdas, kondensoitumaton, hajuton ja äänetön lämmön tuotto
  • soveltuu allergikoille, koska ei nosta pölyä ilmaan

Infrapunalämmitin IR 2400 S – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa mieluiten jo tänään infrapunalämmitin IR 2400 tarjoushintaamme, normaalisti 364,65 €, nyt vain 249,95 €, sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 23

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*