UUTTA Seisova terassilämmitin IRS 2010 E: Hyvän olon lämpöä 2 000 watin teholla, ja huomattavasti vähäisempi punaisen valon osuus Low Glare Carbon -infrapunaputken ansiosta

Miten on, kaipaatko sinäkin lämpimämpiä päiviä? Silloin ei auta muu kuin hakea kesä terassillesi tai parvekkeellesi uuden seisovan terassilämmittimen IRS 2010 E avulla. Lämmitin soveltuu ympäri vuoden käytettäväksi joustavaksi lämmönlähteeksi viileisiin päiviin ja öihin – ja hemmottelee sinua itseäsi, läheisiäsi tai ravintolavieraitasi vaikuttavan tehokkaalla, jopa 2 000 watin, lämmöllään sekä kahdella lämpöasetuksellaan, jotka voidaan valita itse laitteesta tai kaukosäätimellä. Ja mikä parasta: Hiililämmitysputken erityispinnoitteen ansiosta muuten usein häiritsevän punaisen valonsäteilyn määrää on vähennetty 90 prosenttia miellyttäväksi kynttilänvalon tunnelmaksi – lämmitystehon pysyessä luonnollisesti samana!

Mattamustan alumiinikotelon ja lähes näkymättömän ohjauspaneelin ansiosta korkealaatuinen terassilämmitin IRS 2010 E on ihanteellinen lämmönlähde tyylitajuiselle ulkoilmasta nautiskelijalle. Ja kaikki tämä ilman esilämmitysaikaa, häiritseviä ääniä tai jopa epämiellyttäviä hajuja, jotka ovat tuttuja ongelmia muissa lämmitysratkaisuissa. Sen sijaan lämmitin, jonka keskimääräinen käyttöikä on jopa 10 000 valaistustuntia, lämmittää moninkertaisesti edullisempaan hintaan kuin perinteiset kaasulämmittimet, joilla on vastaava lämmitysteho. Ja ohjelmoitavan 24 tunnin ajastimen avulla säästät myös sähköä. Lyhyesti sanottuna: täydellinen lämmitysratkaisu katettuihin ulkotiloihin, niin yksityiseen kuin ravintolakäyttöönkin.

Näin se toimii

IP44-luokan mukaisesti roiskevesisuojattu IRS 2010 E on varustettu optimaalisesti tasapainotetulla jalalla, joka takaa tukevan asennon ja vähentää kaatumisriskiä. Jos lämmitin alkaa vastoin odotuksia huojua tukevasta jalastaan huolimatta, sisäänrakennettu ylikuumenemissuojalla varustettu kallistuskatkaisin katkaisee välittömästi lämmityselementin virransyötön. IRS 2010 E:n infrapunalämmitystekniikka on lisäksi suojattu uteliaiden lasten sormilta ja innokkailta lemmikkieläimiltä tiheällä säleiköllä.

Tarvittaessa noin 106 cm korkea ja erittäin kapea IRS 2010 E voidaan siirtää joustavasti eri paikkoihin. Laitteen koteloon integroidun kantokahvan ansiosta laitetta voidaan kuljettaa myös kuumana. Sitten sinun ei tarvitse kuin pystyttää laite uudelleen haluamaasi paikkaan, liittää 1,95 metrin virtajohto pistorasiaan – ja voit jo nauttia miellyttävästä infrapunalämmöstä ihollasi.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • infrapunalämpöä ilman esilämmitystä
  • 2 lämpötehoa (1000 W / 2000 W)
  • laadukkaiden carbon-infrapunaputkien paloaika noin 10000 tuntia
  • 90 prosenttia vähäisempi punaisen valon säteily

Terassilämmitin IRS 2010 E – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään terassilämmitin IRS 2010 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 312,59 €, nyt vai 149,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 13

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*