UUTTA Akkukäyttöinen LED-työvalo PWLS 15-20V: tehokas työvalo (2 000 luumenia) 20V-2Ah-Flexpower-monitoimiakulla, sisältää USB-varavirtalähteen

Erityisen kirkas valo remonttimiehille ja kotinikkareille: Uudessa akkukäyttöisessä LED-työvalossa PWLS 15-20V on kaikki, mitä ammattilainen tarvitsee: Jopa 2 000 luumenin vahvuinen valoteho, valittavana kolme kirkkaustasoa! 20V-2Ah-Flexpower-monitoimiakku, joka latautuu täyteen vain yhdessä tunnissa! Käytännöllinen USB-varavirtalähdetoiminto, josta saat virtaa esimerkiksi älypuhelimille, tableteille, mittalaitteille ja työmaaradioille! 90° ja 8 eri asentoon säädettävä jalka! Ripustuskoukku! Magneettikiinnitys! Ja mikä parasta: ei johtoa!

Akkukäyttöinen PWLS 15-20V -LED-työvalo on yhtä kompakti kuin monipuolinenkin, ja se mahtuu jokaiseen työkalulaatikkoon tai vaikka reppuun – ja loihtii käden käänteessä kirkasta valoa pimeään. Rakennustyömaalla, sähkökatkon sattuessa, autojen korjaustöissä korjaamossa tai hämärässä tehtävissä puutarhatöissä. Tai siirrettävänä valonlähteenä retkeilyyn ja asuntovaunulomalle, seikkailu- ja ulkoilma-aktiviteetteihin tai rantajuhliin. Sisäkäyttöön tai sateelta suojattuun ulkokäyttöön suunnitellussa IP20-kotelointiluokan ja suojausluokan III iskunkestävässä LED-valossa on kestävä PVC-kotelo. Erityisen tasaisella SMD-pinta-LED-teknologialla varustettu 20 watin työvalo tarjoaa päivänvalon valkoisen valon (värilämpötila 6 500 kelviniä) kolmella kirkkaustasolla:

Tila 1 – alhainen kirkkaus: Alhaisin 500 luumenin taso säästää akkua ja pidentää valaisun kestoa.

Tila 2 – keskitason kirkkaus: Jos tarvitset voimakkaampaa mutta häikäisemätöntä valoa, kirkkautta voidaan lisätä 1 000 luumeniin.

Tila 3 – maksimaalinen kirkkaus: Suurin 2 000 luumenin valovoima takaa optimaalisen näkyvyyden.

Hyvä tietää: SMD tulee sanoista ”Surface mounted Device”. SMD-LEDit ovat erittäin pieniä, litteitä, pitkäikäisiä ja valovoimaisia, ja niiden energiankulutus on sama kuin tavallisten LED-elementtien. SMD-LED-valonlähteitä käytetään useimmiten teollisuusvaloissa.

Näin se toimii

PWLS 15-20V -työvalo saa vaikuttavan valovoimansa ja USB-varavirtalähteen tarvitseman energian kehittyneellä NMC-tekniikalla varustetusta 20 V:n premium-akusta. 20V-2Ah Flexpower-monitoimiakku takaa täyden tehon loppuun asti – eikä sen suorituskyky huonone varaustason laskiessa. Monitoimiakku latautuu täyteen vain 1 tunnissa, ilman muisti-ilmiötä ja ilman itsepurkautumista. Kolmiportainen akun kapasiteetin ilmaisin antaa luotettavaa tietoa jäljellä olevasta varauksesta.

Integroidun varavirtalähdetoiminnon (20 V / 2,0 Ah) ja toimitukseen sisältyvän 60 cm:n pituisen USB-kaapelin (USB-pistoke tyyppi A / mikro-USB-pistoke tyyppi B) ansiosta voit ladata älypuhelimia, tabletteja, mittauslaitteita tai työmaaradioita USB-pistokkeen kautta.

Voit kantaa PWLS 15-20V -työvaloa mukavasti Softgrip-pinnoitetun kahvan ansiosta. Kahva toimii samalla tukevana jalkana. Optimaalisesti kohdennetun valaistuksen takaamiseksi jalkaa voidaan säätää 90° ja 8 eri asentoon. Lisäksi akkukäyttöinen LED-työvalo on varustettu ripustuskoukulla ja magneettikiinnityksellä.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • valovoimainen LED-työvalo vahvistetulla rungolla
  • Flexpower-monitoimiakku -järjestelmä – joustavasti yhdistettävissä myös muihin Trotecin akkutyökaluihin
  • tehokas 20 V litiumioniakku – ei muisti-ilmiötä eikä itsepurkautumista
  • Huipputehokkaat SMD-LEDit, jotka takaavat tasaisen, erityisen kirkkaan valon (jopa 2 000 lm)

Työvalo PWLS 15-20V – edullista merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään työvalo PWLS 15-20V ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 93,73 €, nyt vain 49,95 € sis.alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Työvalon PWLS 15-20V mukana toimitetaan 20 V 2 Ah:n litiumioniakku, pikalatauslaite sekä 60 cm:n USB-kaapeli.

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 22

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*