Öljytäytteinen sähköpatteri TRH 26 E: mukavaa, siirrettävää lämpöä, teho jopa 2500 W plus 30 minuutin jälkilämpö – jälleen saatavana

Meteorologinen kevät alkaa muutaman päivän kuluttua. Kevään tuntuminen keväältä vaatii varmasti vielä parisen viikkoa. Takatalvi voi vielä yllättää. Öljytäytteinen sähköpatteri TRH 26 E, joka on viimein jälleen saatavana, on paras keino yllättävää kylmää vastaan: 11-ripainen, 2500 watin tehoinen voimapaketti on sekä täydellinen lisälämmitin vielä talvisen kylminä päivinä että ainoa lämmitysratkaisu viileällä välikaudella. Miellyttävää lämpöä nopeasti – patteri säteilee suurimman lämpötehonsa jo kahdeksan minuutin lämpenemisen jälkeen!

Siirrettävä öljytäytteinen sähköpatteri TRH 26 E on klassisen elegantti valkoinen, lämpöä riittää pitkään ja varusteet ovat mukavat. Kolmiportaisesti säädettävä lämmitysteho tuottaa termostaatilla säädettävän 15 – 35 °C lämpötila enintään 30 m² tai 75 m³ kokoisiinkin tiloihin. Lämpöpatterin muita ominaisuuksia ovat esimerkiksi energiaa säästävä ajastin, mukava kaukosäädin ja mahdollisuus käyttää pakkasvahtina – ja hinta-laatusuhde on todella hyvä.

Edut yhdellä silmäyksellä – öljytäytteinen sähköpatteri TRH 26 E …

  • 1 °C portain säädettävä termostaatti ja 3 lämpötehoa (1000 W / 1500 W / 2500 W). Modernin LCD-näytön suuret, selkeät numerot näyttävät tavoitelämpötilan.
  • tuottaa mukavaa lämpöä enintään 30 m² kokoisiin tiloihin: Aseta haluttu lämpötila laitteen digitaalisella termostaatilla tai kaukosäätimellä – ja öljytäytteinen lämpöpatteri säätää sitten lämmitystehon täysin automaattisesti. Kun haluttu lämpötila on saavutettu, virta katkeaa automaattisesti. Jos lämpötila laskee alle valitun arvon, lämpöpatterin virta kytkeytyy uudelleen.
  • 11 lämpöripaa. Mitä enemmän ripoja, sitä enemmän patterin pinta säteilee lämpöä. Hyödyt mukavasta lämmöstä vielä noin 30 minuuttia virran katkaisemisen jälkeen.
  • energiaa säästävät ja käytännölliset 12 tunnin ajastimet voidaan ohjelmoida 1 tunnin portain. Voit säätää öljytäytteisen lämpöpatterin virran kytkeytymis- ja katkaisuajan mukavasti omien tarpeidesi mukaan.
  • suojaa lämmittämättömiä autotalleja ja kellaritiloja pakkasvahtina luotettavasti putkien jäätymiseltä ja muilta pakkasvaurioilta.
  • kaikkia asetuksia voidaan säätää mukavasti myös mukana toimitettavalla kaukosäätimellä.
  • ovat erittäin turvallisia: Leveät, herkästi pyörivät rullat pitävät laitteen tukevasti pystyssä. Jos lämpöpatteri alkaa heilua, integroitu suojakatkaisin katkaisin virran automaattisesti. Turvatermostaatti estää lisäksi käyttölämpötilan ylittymisen. Herkästi pyörivät rullat sekä integroitu kahva mahdollistavat kuumankin lämpöpatterin ongelmattoman siirtämisen tilasta toiseen. Laitteessa on käytännöllinen kaapelikela, joten kaapeli ei aiheuta kompastumisen vaaraa, kun laitetta siirretään paikasta toiseen.
  • ovat kaikkien öljytäytteisen lämpöpatteriemme tavoin täysin äänettömiä ja hajuttomia eivätkä nosta pölyä, joten ne soveltuvat hyvin myös allergikkojen talouksiin tai makuuhuoneeseen. Siirrettävät lämmittimet soveltuvat myös epäsäännöllisesti käytettävien tilojen, esimerkiksi talvipuutarhojen, vierashuoneiden, puutarhamökkien sekä korjaamojen ja toimistojen lämmittämiseen.

Öljytäytteinen sähköpatteri TRH 26 E – merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään öljytäytteinen sähköpatteri TRH 26 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 114,56 €, nyt vain 79,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*