UUTTA Seinään asennettava ilmastointilaite PAC-W 2650 SH: älykäs jäähdytys- ja lämmitysratkaisu lämpöpumpputekniikalla – optimaalinen ratkaisu helleaaltoihin ja kaasukriiseihin.

Tavallisena ihmisenä olet tällä hetkellä kaksinkertaisen mielivaltaisuuden armoilla: ensin uhkaavat helleaallot ja saunalämpötilat kotona ja toimistossa ja sitten vielä kaasulämmityksen kustannusten nousu ensi talvena. Jos et halua katsella toimettomana tätä kehitystä, voit muuttaa tilannetta ratkaisevasti eduksesi uuden seinälle asennettavan ilmastointilaitteen PAC-W 2650 SH avulla. Kesällä virkistävän jäähdytyksen muodossa uusimman invertteritekniikan ansiosta. Talvella lämmittäen energiaa säästävällä lämpöpumpputekniikalla. Ja siinä välissä tehokkaalla tuuletuksella ja erinomaisella ilmankuivauksella, sillä uudessa seinään asennettavassa ilmastointilaitteessamme on peräti neljä toimintatilaa, jotka parantavat asumismukavuutta miellyttävillä lämpötiloilla.

Energiaa säästävät ilmastointilaitteet, kuten lämpöpumpputekniikalla varustettu PAC-W 2650 SH, ovat tällä hetkellä kova sana. Sillä kuumina ja kosteina kesäpäivinä tehokas seinään asennettava ilmastointilaite tarjoaa nopean viilennyksen – olipa kyse sitten omakotitalosta, kerrostaloasunnosta tai työpaikasta. Ja mikä parasta: Ilmastointilaite on tarkoitettu vain sisäasennukseen ilman häiritsevää ulkoyksikköä, ja sitä voidaan käyttää sekä lattialla seisovana että seinään asennettuna laitteena. Nykyaikaisen invertteritekniikan ansiosta voit lisäksi käyttää laitteistoa energiatehokkaana lämmitysjärjestelmänä syksyllä ja talvella ja saattaa asuin- tai toimistotilasi hetkessä miellyttävään lämpötilaan. Näin voit jättää kalliin kaasulämmityksen useammin sammutetuksi.

Näin se käy

Koska seinälle asennettava ilmastointilaite PAC‑W 2650 SH jäähdyttää ilman lämmönvaihtimen ulkoyksikköä, ilmastointilaitteen ja ulkoyksikön välille ei myöskään tarvitse asentaa kylmäainepiiriä. Päinvastoin, asennus tapahtuu kokonaan ilman ulkoyksikköä. Ulkoseinään tarvitaan vain kaksi reikää (∅ 18 cm), jotta ilmastointilaite voidaan asentaa seinälle sisäpuolelle. Näin talon julkisivu pysyy muuttumattomana lukuun ottamatta kahta huomaamatonta tuuletusaukkoa. Näiden tuloilma- ja poistoilmajohtojen läpi raitis ilma pääsee huoneeseen ja vastaavasti lämpö siirretään sisältä ulos.

Uusimman invertteritekniikan ansiosta tämä ilahduttavan energiatehokas ilmastointilaite yhdistää vain noin 20 cm syvässä SlimLine-kotelossaan neljä ilmastointitoimintoa sisäilmaston parantamiseksi. Näin laite jäähdyttää kuumina kesäpäivinä jopa 34 m²:n ja 85 m³:n kokoiset asuin-, makuu- ja toimistotilat voimakkaalla 2,6 kW/9000 Btu/h -jäähdytystehollaan haluttuun lämpötilaan (16 °C – 30 °C). Syksyn viileällä siirtymäkaudella ja kylmän talven aikana tämä moniosaaja levittää 2,3 kW -lämmitystehollaan lämmön nopeasti tilan joka kolkkaan (16 °C – 30 °C). Kolmiportainen tuuletustila mahdollistaa välittömästi havaittavan raikkauden ja viilennyksen iholla – myös silloin, kun jäähdytys- tai lämmitystoiminto on kytketty pois päältä! Temperoidun ilman laaja-alaisesta jakamisesta huolehtii erikseen kytkettävissä oleva Swing-toiminto. Manuaalisesti valittavissa oleva kosteudenpoistotoiminto mahdollistaa 1,2 l/h -tehollaan ilmankosteuden ihanteellisen säätelyn.

4-in-1-ilmastointilaitteen mukavuus on omaa luokkaansa. Laitteessa on 24 tunnin ajastin, hiljainen yötila, kätevä ilmankuivaustila, kolminopeuksinen tuuletus sekä mukava ohjaus sovelluksella. Mukana toimitetun infrapunakaukosäätimen ansiosta voit säädellä ilmastoa sohvaltasi käsin. Ja jotta nukka, pölyhiukkaset ja lemmikkieläinten karvat suodatetaan pois hengitysilmasta, laitteen yläosassa on helposti puhdistettava ilmansuodatin.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • 4-in-1-ilmastointilaite jäähdyttää, lämmittää, tuulettaa ja poistaa kosteutta
  • ultraohut seinälaite ilman ulkoyksikköä – ei kiinteistön julkisivua rumentavia osia
  • vähäinen asennusvaiva
  • WLAN-yhteys ja älypuhelinohjaus mobiilisovelluksella.

Seinäilmastointilaite PAC-W 2660 SH – edullista merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään uusi seinään asennettava ilmastointilaite PAC-W 2650 SH ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 1 771,38 € sis.alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 32

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*