tehokas ja tyylikäs lämmitysratkaisu ilman häiritsevää valoa ulkokäyttöön – jälleen saatavana!

Vaikka tällä hetkellä onkin erittäin lämmin, seuraava kolea ilta terassillasi tulee yhtä varmasti kuin makkara grillijuhlissa. Hyvänä isäntänä tai emäntänä on hyvä olla valmistautunut pahimpaan ennen kuin vieraat alkavat täristä. Huippuluokan ratkaisu tällaisia tapauksia varten on vihdoin jälleen saatavana: mustavalolämmitin IRD 3200 valtavalla 3 200 watin tehollaan ja elegantilla alumiini-design-kotelolla. Innovatiivinen ja esteettisesti paras mahdollinen valinta, sillä mustavalolämmitin tuottaa kodikasta infrapunalämpöä alumiiniin upotetun, piilotetun jaloteräslämmitysvastuksen avulla – lämmönlähde pysyy näkymättömissä.

Mustavalolämmitin IRD 3200 tarjoaa viihtyisää lämpöä ulkotiloihisi 3 200 watin tehollaan ja kolmella lämpöasetuksellaan ilman tavanomaisten infrapunalämmittimien näkyvää ja kirkkaasti valaistua lämmitysputkea. Tyylikäs ratkaisu esimerkiksi alueille, joilla ’tavallisten’ IR-lämmittimien kirkas punainen lisävalo vain häiritsisi – esimerkiksi siksi, että se ei sovi yhteen käytössä olevan valaistuskonseptin kanssa. Minimalistisen ja tyylikkään muotonsa ansiosta mustavalolämmitin sopii erinomaisesti mihin tahansa ympäristöön, olipa kyseessä sitten hienostuneen yksityisen ympäristön sisustus tai tasokas ravintola.

Edut yhdellä silmäyksellä – mustavalolämmitin IRD 3200 …

  • vakuuttaa voimakkaalla 3 200 watin lämmitystehollaan, valittavissa 3 lämpöasetusta. Näin laite tuottaa puhdasta, kondenssitonta, hajutonta ja äänetöntä lämpöä ilman pölyä – ja sopii siksi erinomaisesti myös allergikoille.
  • säteilee lämmitysenergiaa pääasiassa keski- ja pitkäaaltoisella infrapunaspektrillä, mikä takaa lämmön tasaisen ja kohdennetun jakautumisen. Siksi se sopii erinomaisesti tuulelta suojattuihin tiloihin, kuten terasseille, parvekkeille sekä ravintoloiden ulkotiloihin.
  • on varustettu infrapunakaukosäätimellä, mikä mahdollistaa myös korkeammalle sijoitetun laitteen helpon käytön.
  • lämmittimessä on 45°:n kallistuskulma, minkä ansiosta se kattaa suuren alueen.
  • on varustettu kätevillä ominaisuuksilla, kuten 24 tunnin ajastin, LED-näyttö ja toiminnan merkkivalo.
  • on huippuluokan tuote ulkokäyttöön, sillä laite on suojattu pölyltä sekä roiskeilta ja vesisuihkuilta suojausluokan IP55 mukaisesti.
  • on huoltovapaa, koska siinä ei ole vaihdettavia valaistusvälineitä. Laite soveltuu sekä seinä- että kattoasennukseen – molempiin vaihtoehtoihin sopiva kiinnike sisältyy toimitukseen.

Mustavalolämmitin IRD 3200 – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden: Tilaa jo tänään mustavalolämmitin IRD 3200 ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 573,05 € nyt vain 349,95 € sis.alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*