UUTUUS Laseretäisyysmittari TD200: Trotec-mittalaite ammattilaisille, kantama 200 m:iin asti – täydet toiminnot ja tehokkuus

Se on vielä kotisatamassaan: laseretäisyysmittari TD200, Trotecin laseretäisyysmittarien uusi lippulaiva. Täältä alkaa matka maailmalle – rakennusasiantuntijoiden, arkkitehtien ja pienyrittäjien ammattikäyttöön. Sillä on parhaat suositukset ja kaikki toiminnot sekä ominaisuudet, joita tarvitset ammattilaisen – 15 erilaista mittaustilaa ja tarkka etäisyyden mittaus 200 metriin asti sekä digitaalikameran kolminkertaisen zoomauksen ja etsintoiminnon sujuva yhteistoiminta. Kiinnostaisiko pieni tutustumiskäynti? Tervetuloa mukaan …

Ensimmäinen vaikutelma vakuuttaa: kompakti ja ergonomisesti muotoiltu laseretäisyysmittari TD200 pysyy varmasti kädessä. Sen kestävä IP65-kotelo suojaa pahimman varalta – laite kestää putoamisen enintään metrin korkeudelta ja on roiskeveden sekä pölyn pitävä, joten sen voi puhdistaa juoksevalla vedellä. Se on myös joustavasti käsiteltävä: Mittaat kaikki mittaukset nopeasti ja väsyttämättä keskelle ja lisäksi sivulle sijoitetulle mittauspainikkeella.

15 erilaista mittaustilaa täyttävät käytännössä kaikki käyttäjän toiveet – TD200 mittaa suoraan ja välillisesti etäisyyksiä ja korkeuksia, ja laskee lisäksi nopeasti ja luotettavasti ympyrä-, suorakulma- tai kolmiopintoja sekä välimatkoja, ympyräpintojen aloja tai lieriöiden tilavuuksia. Valikon käyttöä nopeuttava painike on sivussa, ja toiminnot sekä laskennat valitaan etuosan painikkeilla.

Näin se toimii

Monien jo lueteltujen mittaustoimintojen lisäksi etäisyysmittari TD200 vakuuttaa lukuisilla ammattikäyttöön tarkoitetuilla ominaisuuksilla, kameran kolmikertaisella zoomilla ja automaattisella etsimellä, viimeisten 1000 mittauksen muistilla, jopa 100 näyttökuvan kapasiteetilla, tarkalla 360° kaltevuusanturilla ja digitaalisella vesivaa’alla sekä itselaukaisimella ajastettuihin mittauksiin.

Ja paljon muutakin: Voit myös valita mittaukseen erilaisista vertailupisteistä: etäisyysmittarin takareunasta seinää vasten asetettuna, etureunasta esimerkiksi mitattaessa pöydän reunasta tai jalustan kiinnityksestä, kun mitattaessa käytetään jalustaa. Kolmen ladattavan AAA-kokoisen akun lataamisen voit käyttää USB-liitäntä, tai voit ladata induktiivisesti latausasemassa.

Työmaakäytön kestävän lujan rakenteen, suuren mittausetäisyyden sekä lukuisten toimintojen ja ominaisuuksien yhdistelmä – kaikki yhdistettynä kompaktiin laitteeseen, jonka hinta-laatusuhde on erinomainen. Etäisyysmittari TD200 on siksi paras suosituksemme rakennusasiantuntijoiden, arkkitehtien ja pienyrittäjien ammattikäyttöön.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • ammattilaisten etäisyysmittari mittaa laserin tarkasti 200 m:iin asti
  • 360°-kaltevuusanturi, integroitu digitaalikamera ja etsintoimin
  • Pythagoraan lauseen toiminnot välimatkojen laskentaan ja epäsuoriin mittauksiin esteiden yli
  • automaattinen kaari-, suorakulmio- tai kolmiopintojen, välimatkojen sekä ympyrän alojen ja lieriöiden tilavuuden laskentaan

Laseretäisyysmittari TD200 – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden: Tilaa laseretäisyysmittari TD200 jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme vain 520,96 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 40

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*