UUTTA PWLS 10-50S LED-työvalo: vankkatekoinen, päivänvalon kirkas valaisin jopa 5 500 luumenin teholla – sisältää integroidun kaksoispistorasian.

Enemmän valoa! Sitä ei tarvitse sanoa kahta kertaa PWLS 10-50S -työvalolle: Erittäin litteä ja 84 kirkkaalla LED-valolla varustettu työvalo valaisee työalueen erinomaisesti ja häikäisemättä jopa 5 500 luumenin valovoimalla, joka voidaan valita kahdessa portaassa. Tervetullut valonpilkahdus jokaiselle rakentajalle ja nikkarille – olipa kyseessä sitten sisätilojen remontti, autokorjaamo tai työskentely rakennustyömaalla ulkona. Ja mikä parasta: kaksi 16 A:n sulakkeella varustettua integroitua maadoitettua pistorasiaa, joissa on käännettävät kannet, mahdollistavat myös muiden sähkölaitteiden vaivattoman virransaannin.

50 watin PWLS 10-50S -työvalossa on kaksi asetusta: korkea kirkkaus (5 500 lm) ja matala kirkkaus (2 750 lm). Ja jotta voit hoitaa lähes minkä tahansa sisällä tai ulkona tehtävän työn riittävässä valossa, suurialaisella valokeilalla on paitsi pitkä valon kantama myös 120°:n säteilykulma. Vaativaan rakennustyömaakäyttöön suunniteltu valonheitin osoittaa ehdotonta laatua myös kaikkein epäsuotuisimmissa olosuhteissa. Sen iskunkestävästä ja murtumattomasta muovista valmistettu kotelo on pöly- ja roiskevesisuojattu suojausluokan IP54 mukaisesti, ja siinä on irrotettava reunasuoja. Olivatpa kyseessä kevyet iskut tai tikkailta putoaminen – valon etuosa pysyy aina hyvin suojattuna.

Näin se toimii

LED-työvalossa PWLS 10‑50S on SMD-teknologialla varustetut laadukkaat LED-komponentit, joiden valaisuaika on huikeat 25 000 tuntia. On tärkeää tietää, että erittäin pienet, litteät ja pitkäikäiset SMD-LEDit loistavat kirkkaammin kuin tavalliset LED-elementit niiden energiankulutuksen ollessa sama.

Lämmön poisjohtamista varten työvalossa on kotelon takapuolella erittäin kehittynyt jäähdytysripa. Lämmön tehokas poistaminen jäähdytyselementin kautta estää valaisimen kantokahvaa lämpenemästä liikaa. Siltä varalta, että laite joskus epäotollisten rakennustyömaaolojen takia pääsisi kuumenemaan liikaa, se kytkeytyy pois päältä täysautomaattisen ylikuumenemissuojan toimesta.

PWLS 10‑50S LED -työvalon voi kantaa mukavasti haluttuun käyttöpaikkaan softgrip-pinnoilla varustetun kahvan ansiosta. Kantokahva muuntuu silmänräpäyksessä joustavasti säädettäväksi jalaksi, ja sitä voidaan säätää 180° viiteen asentoon, jotta työskentelyalue voidaan valaista tarkasti.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • murtumaton ja iskunkestävä 50 watin LED-työvalo
  • aukitaitettava ja 18° viiteen eri asentoon säädettävä kahva valon pystyttämiseksi
  • energiaa säästävä SMD-pinta-LED-teknologia
  • tasainen, erittäin kirkas välitön valo 120:n säteilykulmalla

LED-työvalo PWLS 10-50S – merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään LED-työvalo PWLS 10-50S ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 72,89 €, nyt vain 39,95 € sis.alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 27

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*