Turbopuhallin TFV 30: tehokas radiaalipuhallin käytäntöön optimoidulla teollisuusmuotoilulla, vain Trotecilta – jälleen saatavana.

Ammattimaisia kuivausratkaisuja tarvitaan ennen kaikkea esimerkiksi onteloiden tuuletuksessa, kuivumisen nopeuttamisessa vesivahinkoja korjatessa sekä rakennusten kuivumisen tukemisessa. Ja juuri näillä alueilla ainoastaan Trotecilta saatava ja vihdoin jälleen toimitettavissa oleva turbotuuletin TFV 30 vakuuttaa vahvuuksillaan: erikoismuotoillulla ilmanpoistokanavallaan, tehokkaalla ja energiaa säästävällä radiaalipuhaltimellaan sekä johdonmukaisesti käytäntöön optimoidulla teollisella muotoilullaan. Lue lisää tästä optimaalisesta ratkaisusta jatkuvaan päivittäiseen käyttöön ammattimaisissa, kaupallisissa sovelluksissa.

TFV 30 -turbopuhaltimen ritilällä suojatun, erikoismuotoillun ilman ulostuloaukon takana oleva kaksivirtainen radiaalipuhallin – jossa on erittäin suuri erikoisakseli ja kolmiportainen säätö – tuottaa maksimissaan 2 200 m³:n ilmamäärän jopa 425 Pa:n ilmanpaineella. Lisäksi puhallinmoottori on metallikapseloitu sen mekaanisen väsymislujuuden maksimoimiseksi, joten se on erittäin luotettavasti suojattu pölyn ja lian tunkeutumista vastaan. Tämän ammattikäyttöön tarkoitetun turbopuhaltimen käytännönläheinen teollinen muotoilu ja monet muut käyttöedut vakuuttavat, kuten myös laitteen 100-prosenttinen Trotec-merkkilaatu ja miellyttävän edullinen hinta.

Näin se toimii

Silmiinpistävä kuutiomainen muotoilu ei ainoastaan hivele silmää, vaan se edustaa myös konkreettisia käytännön etuja: Otetangolla varustettu rakenne mahdollistaa helpon kantamisen, siinä on integroidut kaapelipidikkeet, ja se voidaan pinota vaivattomasti kuljetusta tai varastointia varten. Lisäksi laite voidaan asettaa käytön aikana kolmeen eri asentoon kohdennettua tuuletusta varten: vaakasuoraan, 45°:n kulmaan ja pystysuoraan.

Ja mikä parasta: Laitetta ympäröivät liukumattomat jalakset takaavat TFV 30:n vakaan asennon jokaisella alustalla. Sivulle kiinnitettyjen puskureiden ansiosta TFV 30 voidaan pinota huoltoajoneuvoon tai varastoon tilan säästämiseksi – useita kertoja ja aina muotolujasti.

Suojattu ohjauspaneeli, jossa on astekytkin, huoltopistorasia ja MID-yhteensopiva käyttötuntien ja energiankulutuksen kaksoismittari täydentävät käyttömukavuuden. TFV 30:een on muuten saatavana lisävarusteena kolminkertainen letkunjakaja, jonka avulla ilmavirta voidaan ohjata erityisesti jopa kolmelle erilliselle vyöhykkeelle.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • 100 % Trotecin itse kehittämä, muotoilema ja valmistama
  • vankka ja kevyt rakenne
  • kaksivirtainen radiaalipuhallin ja erittäin suuri erikoisakseli
  • ympäröivät, liukumattomat jalakset

Turbopuhallin TFV 30 – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa turbopuhallin TFV 30 tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme, vain 434,00 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*