UUTTA Mukavuusilmankuivain TTK 73 E suojaa tehokkaasti homeelta ja kosteudelta asuinympäristössä – tyylikkäällä metalliefektimaalauksella

 

Tällä hetkellä ilma ei ole painostavan kosteaa ainoastaan ulkona, vaan usein myös sisätiloissa. Sisällä kosteus ei voi kuitenkaan hajota taivaan tuuliin, vaan se imeytyy seiniin ja kattoihin. Ennen kuin home, homeläikät tai kosteus vaikuttavat haitallisesti sisäilman laatuun, kannattaa hankkia ilmankuivain, kuten uusi TTK 73 E. Se poistaa epäterveellisen kosteuden ja luo pysyvästi terveellisen sisäilmaston. Lisäksi tämä design-laite näyttää myös upealta. Tämä takaa metalliefektimaalaus yhdistettynä puhdasvalkoiseen optiikkaan.

Näin kotisi pysyy parhaimmillaan: Mukavuusilmankuivain TTK 73 E takaa asuintilojesi luotettavan kosteudenpoiston hygrostaattiohjatulla automaattisella kosteudenpoistojärjestelmällään, jolla ilmankosteus voidaan esivalita alueelta 30–80 % – mukaan lukien digitaaliset kosteusanturit ja kolme tuuletustasoa. Kuivain vakuuttaa myös suurella 3,5 litran vedenkeräyssäiliöllään sekä erinomaisella kuivaustehollaan, joka on jopa 24 litraa 24 tunnissa – tämä kapasiteetti riittää kuivamaan jopa 50 m² tai 125 m³ kokoiset huoneet. Ja mikä parasta: Sinertävän kiiltävä metalliefekti vaihtelee valon suunnasta ja katselukulmasta riippuen, mikä tekee tästä huippulaitteesta ehdottoman katseenvangitsijan.

Näin se toimii

Neljä toimintatilaa, kolme puhaltimen nopeutta ja lukuisat mukavuustoiminnot tekevät TTK 73 E -ilmankuivaimesta universaalin kuivauslaitteen moniin erilaisiin käyttösovelluksiin.

Automaattikäytössä ilmankosteutta mitataan jatkuvasti kulloiseenkin huoneenlämpötilaan suhteuttaen. Tässä toimintatilassa laite säätää kosteudenpoiston voimakkuutta täysin automaattisesti ja pitää ilmankosteuden aina ihanteellisella alueella optimaalisen huoneilman varmistamiseksi. Hygrostaattiohjatussa ilmankuivauksessa kompressori kytkeytyy itsestään pois päältä, kun tavoitearvo (30–80 %) on saavutettu. Laite käynnistyy automaattisesti, kun arvo ylittyy.

Jatkuvatoimisessa tilassa TTK 73 E poistaa kosteutta sisäilmasta jatkuvasti. Jatkuva käyttö soveltuu esimerkiksi kellari- ja varastotiloihin, joissa liika kosteus aiheuttaa hometta. Laitteeseen voi liittää tyhjennysletkun, jolloin kondenssivesisäiliötä ei tarvitse tyhjentää jatkuvasti. Rentouttavat yöunet mahdollistava yötila ilman taustamelua ja pyykin kuivaustoiminto pyykin hellävaraiseen ilmakuivaukseen täydentävät neljän eri toimintatilan valikoiman.

Kolme tuuletustasoa ja kaikissa toimintatiloissa kytkettävissä oleva kääntötoiminto vahvistavat ilmankiertoa huoneessa. Alhaisen, vain 43 dB (A) melutasonsa ansiosta TTK 73 E kuivaa erittäin hiljaisesti myös korkeimmalla tuuletustasolla – tämä takaa ihanteelliset olosuhteet rauhalliseen uneen makuuhuoneessa tai keskittyneeseen työhön kotitoimistossa. Lisäksi TTK 73 E:ssä on ohjelmoitava 24 tunnin ajastin, jolla toiminta-aika automaattiseen päälle tai pois päältä kytkemiseen voidaan asettaa etukäteen 1 tunnin portaissa.

Helposti irrotettava ilmansuodatin kerää nukan ja eläinten karvat ja voidaan vaihtaa, pyyhkiä tai pestä nopeasti ja helposti. Ja käytännöllisten, herkästi pyörivien pyörien ja upotetun kädensijan ansiosta voit kuljettaa TTK 73 E:n helposti kaikkialle, missä sitä tarvitaan.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • hygrostaattiohjattu kosteudenpoistoautomatiikka, jonka ohjearvo voidaan asettaa 10 %:n portaissa välille 30–80 % suht. kost.
  • kompressori kytkeytyy itsestään päälle ja pois päältä, kun haluttu kosteusarvo on saavutettu tai ylittyy
  • automaattikäyttö
  • jatkuva käyttö

Ilmankuivain TTK 73 E – Trotecin merkkilaatua!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään uusi ilmankuivain TTK 73 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme 159,95 € (sis. alv:n; normaalihinta 302,13 €) – saatavissa nyt Trotec-verkkokaupasta!

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 31

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*