UUSI Ilmanjäähdytin PAE 60: 4-in-1-laite jäähdyttää, raikastaa, puhdistaa ja kostuttaa ilman – ja vie vähemmän tilaa kaapissa – vihdoinkin saatavana

Hikoilulla ei näy nyt olevan loppua. Olet kuitenkin vain yhden napsautuksen päässä jäisen raikkaasta ilmavirrasta. Koska Trotec-verkkokaupassa sinua odottaa vihdoinkin saatavilla oleva ilmanjäähdytin PAE 60, joka jäähdyttää jopa huomattavan kuumat huoneet miellyttävään lämpötilaan hetkessä. Lisäksi tehokas 4-1-laite virkistää, puhdistaa ja kostuttaa ilmaa. Ja koska se hoitaa kaiken tämän tyylikkääseen silkkiseen mustaan kuoreen verhoiltuna, se antaa hyvän vaikutelman niin kotona, toimistossa kuin kahvilassakin. Vapauta siis itsesi helteestä – vain yhdellä napsautuksella!

Uusi ilmanjäähdytin PAE 60 laskee sisäilman lämpötilan innovatiivisen Honeycomb-jäähdytysteknologian avulla täysin luonnollisella tavalla: ilman kemiaa, ilman energiannälkäistä kompressoria ja ilman häiritseviä poistoletkuja. Kostean kennosuodattimen läpi virtaavaa sisäilmaa jäähdytetään poistamalla ilmasta lämpöenergiaa, ilma kostutetaan kylmällä tai jäiltä sisältävällä vedellä, puhdistetaan ilmansuodattimessa ja puhalletaan jäisen raikkaana takaisin huoneeseen. Ilmanjäähdytin haihduttaa 2,6 litraa tunnissa, joten 40 litran vesisäiliö riittää jäähdyttämiseen yli 15 tunnin ajan – ja on siten optimaalinen ratkaisu enintään 72 m2 tai 180 m³ kokoisiin tiloihin. Ja mikä parasta: Jos et joskus tarvitse ilmanjäähdytintä, voit pienentää sen ’kaappiystävällisesti’ 98 cm:stä kompaktiin 70,5 cm:iin.

Näin se toimii

Nousevat lämpötilat lisäävät PAE 60:n jäähdytystehoa. Mitä korkeampi lämpötila on, sitä nopeammin kosteus haihtuu kennosuodattimessa ja sitä enemmän ilmasta poistetaan lämpöä. Nelinopeuksinen puhallin jäähdyttää olo- ja makuuhuoneiden, toimistojen ja kahviloiden lämpötilan nopeasti mukavaksi.

PAE 60 tukee samalla kehon omaa immuunipuolustusta taistelussa ilmassa kulkeutuvia taudinaiheuttajia, esimerkiksi flunssaviruksia ja SARS-CoV-2:ta vastaan. Liian pieni ilmankosteus kuivattaa nenän limakalvoja, jolloin ne läpäisevät enemmän viruksia. Optimaalisesti kostutettu ilma sitä vastoin lujittaa kehon omaa puolustusta. PAE 60 soveltuu 2,6 l/h kostutustehollaan kokovuotiseen käyttöön ja pitää siten huoneilman kosteuden jatkuvasti optimaaliselle 40 – 60 % alueella.

PAE 60:n integroitu ajastin on sekä mukava että virtaa säästävä, sillä se voidaan ohjelmoida kytkemään ja katkaisemaan virta haluttuun aikaan. Käyntiaika automaattiseen käynnistykseen tai pysäyttämiseen voidaan säätää 1 tunnin portain 1 tunnista 15 tuntiin. Käynnistysajastin on kätevä esimerkiksi toimistossa, jolloin tilat ovat jäähtyneet miellyttävään lämpötilaan jo töiden alkaessa. Makuuhuoneessa laitteen raikas ilmanvire tuudittaa uneen, ja aamulla laite pysähtyy ja säästää siten virtaa. Voit muuten ohjata kaikkia monipuolisia toimintoja kaukosäätimellä mukavasti sohvalta!

PAE 60 on todellinen tilaihme, kun laite varastoidaan tai kuljetetaan. Laitteen yläosan voidaan irrottaa helposti avaamalla kaksi kahvaa ja laskea ylösalaisin vesisäiliöön. Tätä kätevää ominaisuutta käyttämällä laitteen korkeus pienenee 70,5 cm:iin. Laitteen sivujen mukavat kädensijat helpottava ilmajäähdyttimen kantamista paikasta toiseen.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • 4-in-1-laite, mukana ilman jäähdytys, ilman raikastus, ilman puhdistus ja ilman kostutus
  • hunajakennotekniikkaan perustuva luonnollinen ilmanjäähdytys
  • mahdollisuus parantaa jäähdytystehoa neljällä mukana toimitetulla kylmävaraajalla tai jääpaloilla
  • suuri haihdutusteho 2,6 litraa tunnissa

Design-ilmanjäähdytin PAE 60 – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään tehokas uusi ilmanjäähdytin PAE 60 tyylikkäässä mattamustassa värissä, normaalisti 364,65 €, nyt vain 249,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*