UUSI Ilmankuivan TTK 67 E – elä terveellisemmin ilman hometta ja kosteutta, kun käytössä on mukava ja huoneeseen sopiva ilmankuivaus

Ensimmäistä helleaaltoa ja hautovan kosteaa ilmaa seurasi vuoden ensimmäinen myrskyaalto – ja sen mukana viileän kosteaa ilmaa. Samalla nousee peu à peu ilman kosteus asuintiloissamme, ja siihen tuo lisänsä päivittäinen kuuman veden käyttö keittiössä ja kylpyhuoneessa. Seurauksena on usein epäterveellinen sisäilma ja homesienten ja kosteuskertymien muodostumisen vaara. Uudella ilmankuivaimella TTK 67 E estät tämän haittavaikutuksen tehokkaasti – laitteen hygrostaattiohjattu kosteudenpoistoautomatiikka säätää kosteuden tarkasti haluttuun tavoitearvoon. Laite on lisäksi hyvän näköinen!

Arvostatko kotona tai työpaikalla mukavaa ja terveellistä asuin- ja työilmastoa? Anna silloin meidän uuden design-ilmankuivaimemme TTK 67 E tukea tavoitteen saavuttamista. Laitteen hygrostaatin ohjaama kuivausautomatiikka vähentää asuin- ja liiketilojen, toimistojen, kellarien sekä autotallien sisäilman kosteuden 10 % portain ennalta säädettävälle alueelle 30 % – 80 % suhteellista kosteutta. Suuri 3,5 litran vesisäiliö ja mahtava 24 l/ 24 h kosteudenpoistoteho riittävät poistamaan kosteuden 50 m² tai 125 m³ kokoisistakin tiloista. Puhtaan valkoinen kotelon elegantti hopeareuna ja lukuisat mukavat ominaisuudet luovat erinomaisen vaikutelman.

Näin se toimii

TTK 67 E:n neljä erilaista käyttötapaa tarjoavat jokaiseen kosteudenpoistokäyttöön sopivan ohjelman kosteudenpoistotehoineen. Mukavuustoiminto sovittaa ilmankosteuden aina optimaalisesti sisälämpötilaan, mikä takaa täydellisen hyvän olon ilmaston. Ilmankosteus säädetään tilassa vallitsevan lämpötilan perusteella erityisen mukavaksi. Hygrostaattiohjattu kosteudenpoisto pysäyttää kompressorin, kun tavoitearvo saavutetaan. Laite käynnistyy automaattisesti, kun arvo ylittyy.

TTK 67 E poistaa kosteutta sisäilmasta myös jatkuvatoimisesti. Jatkuva käyttö soveltuu esimerkiksi kellari- ja varastotiloihin, joissa liika kosteus aiheuttaa hometta. Laitteeseen voi liittää tyhjennysletkun, jolloin kondenssivesisäiliötä ei tarvitse tyhjentää jatkuvasti. Ylimääräiset äänet eivät häiritse virkistävää unta, kun yötila on käytössä, ja pyykinkuivaustoiminto ilmakuivaa pyykin hellävaraisesti, joten eri käyttötavat täyttävät lähes kaikki tarpeet.

Kolme tuuletusnopeutta ja kaikissa käyttötavoissa erikseen kytkettävä swing-toiminto tehostavat ilman kiertoa tilassa. TTK 67 E poistaa kosteutta ja kuivaa hiljaisesti (vain 43 dB(A)) puhaltimen suurimmallakin nopeudella – sitä häiriötön uni makuuhuoneessa tai keskittyminen kotitoimistossa edellyttävät. Käytännöllisellä ajastimella voit säätää laitteen käynnistymään tai pysähtymän tietyn 1 tunnin askelin säädettävän ajan kuluttua.

Irrotettavan vesisäiliön tilavuus on 3,5 litraa. Laite pysähtyy automaattisesti ja merkkivalo syttyy, kun säiliö on täynnä. Käytännölliset herkästi pyörivät rullat ja otesyvennys helpottava TTK 67 E:n siirtämistä paikkaan, jossa sitä juuri tarvitaan.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • hygrostaattiohjattu kosteudenpoistoautomatiikka, jonka ohjearvo voidaan asettaa 10 %:n askelin välille 30 – 80 % rH.
  • kompressorin automaattinen pysähtyminen ja käynnistyminen, kun haluttu kosteusarvo saavutetaan tai ylittyy
  • automaattinen toiminta
  • jatkuva toiminta

Ilmankuivain TTK 67 E – Trotecin merkkilaatua!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään uusi ilmankuivain TTK 67 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme 159,95 € (sis. alv:n; normaalihinta 302,13 €) – saatavissa nyt Trotec-verkkokaupasta!

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 29

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*