UUTTA Mukavuusilmankuivain TTK 120 E: päivittäinen kuivausteho 30 litraa, soveltuu erinomaisesti yksityiseen ja kaupalliseen käyttöön

Sisäilman liiallinen kosteus, joka on usein seurausta rajuilmasta, tulvista tai vettä johtavien putkien vuodoista, vaarantaa sekä terveyden että rakennuksen rakenteet. Samoin kuin kaiken arvokkaan, alkaen kalusteista aina asiakirjoihin, kirjoihin ja maalauksiin. Uusi mukavuusilmankuivain TTK 120 E on hygrostaattiohjattu ja sen kuivausteho on 30 l / 24 h. Se suojaa kaikkea, mikä on sinulle rakasta ja arvokasta – niin yksityistiloissa kuin kaupallisessa käytössä rakennuskuivaimenakin. Ja mikä parasta: Automaattinen kuumaan kaasuun perustuva sulatustoiminto takaa optimaalisen kuivaustuloksen myös alhaisissa lämpötiloissa.

Samantekevää, onko kyseessä yksityinen ympäristö, jossa ilmankosteus halutaan pitää hygrostaattiohjatusti 40–50 prosentin mukavuusalueella tai kaupallinen käyttö rakennuksen kuivauslaitteena kosteusvaurioiden poistamiseksi mahdollisimman lyhyessä ajassa jatkuvassa käytössä – tyylikäs ruostumattomasta teräksestä valmistettu ilmankuivain TTK 120 E vakuuttaa erinomaisella kuivaustehollaan 30 l / 24 h 240 m³/h ilmamäärällä, ja pitää siten luotettavasti kuivana jopa 95 m²:n suuruiset tilat tai 240 m³:n tilavuuden. Lisäksi se loistaa molemmissa maailmoissa kattavalla varustuksellaan. Lyhyesti sanottuna – TTK 120 E on oikea ilmankuivain joka tilanteeseen:

  • Ilmankosteuden säätely asuintiloissa
  • Kosteuden säätely arkistoissa, kirjastoissa ja taidenäyttelyissä
  • (Vanhojen autojen) autotallien, kellareiden ja varastotilojen kuivanapito
  • Käyttö rakennustyömaan kuivauslaitteena ja kuivattaminen vesivahingon jälkeen

Näin se toimii

TTK 120 E:ssä on automaattinen hygrostaattiohjattu kuivaustoiminto. Voit asettaa haluamasi tavoitekosteuden valitsemalla väliltä 30–90 % suht. kosteus. Haluttu kosteus asetetaan 5 prosentin portaissa.  Laite käynnistyy automaattisesti, kun arvo ylittyy. Kun haluttu kosteusarvo on saavutettu, kompressori pysähtyy automaattisesti. Integroidun automaattisen kuumakaasu-sulatusjärjestelmänsä ansiosta se takaa jatkuvan luotettavan ilmankuivauksen ilman pitkiä sulatusvaiheita myös alhaisissa lämpötiloissa (alle 12 °C). Lisäksi TTK 120 E on varustettu kattavilla mukavuustoiminnoilla: Erityinen SuperDry-toiminto on erityisen kätevä kostean pyykin, vaatteiden tai mattojen nopeaan kuivattamiseen. Näin voit kuivata lyhyessä ajassa myös suuret tekstiilit, jotka eivät mahdu kuivausrumpuun. 24 tunnin ajastin, automaattinen uudelleenkäynnistystoiminto ja ohjauspaneelin lukitustoiminto täydentävät toimintojen valikoiman.

Käyttömukavuuden maksimoimiseksi ohjauspaneelissa on helposti puhdistettavat kalvonäppäimet ja huoneen lämpötilan ja kosteuden digitaalinen näyttö. Elektronisesti sulatettavan TTK 120 E:n vakiovarusteisiin kuuluu myös täyttötason varoitusvalo, kun suuri 8 litran kondenssivesisäiliö on täynnä, sekä automaattisella sammutuksella varustettu ylitäytönestin. Laitteeseen voi liittää jatkuvassa käytössä tyhjennysletkun, jolloin kondenssivesisäiliötä ei tarvitse tyhjentää jatkuvasti. Helposti irrotettava ilmansuodatin kerää nukan ja eläinten karvat, jotka voi pyyhkiä pois puhtaaksi tai pestä nopeasti ja helposti. Integroitu aktiivihiilisuodatin poistaa ilmasta epämiellyttävät hajut.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • laadukas kuumakaasusulatusautomatiikka
  • SuperDry-toiminto tekstiilien nopeaan kuivaukseen
  • automaattinen hygrostaattiohjattu kosteudenpoistotoiminta ja kosteuden tosiarvoesivalinta
  • aktiivihiilisuodatin epämiellyttäviä hajuja vastaan

Ilmankuivain TTK 120 E – Trotecin merkkilaatua!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään ilmankuivain TTK 120 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 718,93 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*