Pora- ja piikkausvasara PRDS 05-230V: tehokas monitoimityökalu takaa poraus-, vasaraporaus- ja talttaustöiden nopean etenemisen – jälleen saatavana

Emme ainoastaan uskalla mennä pidemmälle poraus-, vasaraporaus ja talttaustöissä, vaan mahdollistamme myös todellisen edistymisen – tämä on aina ollut yksi Trotecin vasaraporakoneiden merkittävimmistä laatuominaisuuksista. Näin myös PRDS 05-230V:n kohdalla. Sen suuri 2,1 joulen  iskuvoima yhdistettynä portaattomasti valittavissa olevaan iskutaajuuteen, jopa 6 400 vasaraniskua minuutissa, mahdollistaa väsymättömät kunnostus-, asennus-, rakennus- ja talttaustyöt. Tällä tavoin varustettuna tunkeudut vaivattomasti kovimpienkin materiaalien läpi. Ja mikä parasta: Mukana on kattava lisävarustesarja, jonka ansiosta pääset aloittamaan työt heti.

Olipa kyseessä betoni, tiiliseinä, metalli tai puu – vain 3 kg:n painoisella, mutta 620 watin tehoisella PRDS 05‑230V pora- ja piikkausvasaralla läpäiset mitä tahansa. Vieläpä täysin ilman fyysistä rasitusta ja puristuspaineesta riippumatta, mitä esimerkiksi iskuporakone vaatii. Päinvastoin, portaattomasti säädettävä kierrosluvun- ja iskunsäätö, jossa on tarpeen mukaan aktivoitavissa oleva lukituspainike, mahdollistaa jatkuvan työskentelyn vakionopeudella ja iskutiheydellä ja takaa optimaalisesti käsiteltävään materiaaliin sovitetun voimankäytön.

Edut kertavilkaisulla – pora- ja piikkausvasara PRDS 05-230V

  • ja sen pneumaattinen iskumekanismi suurpuristusmäntineen varmistaa suuren iskuvoiman ja tarkan sekä turvallisen työskentelyn. On varustettu voimakkaalla iskutaajuudella (yhdistetty) 6 400 min-1 ja tyhjäkäyntikierrosluvulla 1 250 min-1.
  • Mahdollistaa turvalukituksella varustetun toimintojen valintakytkimensä avulla turvallisen vaihtamisen laitteen seuraavien kolmen toiminnon välillä:
  1. Kiven, puun, metallin, keramiikan ja muovin poraus
  2. Tiilen, betonin ja kiven vasaraporaus
  3. Betonin, kiven ja kipsin talttaus 360° käännettävällä taltan asennolla
  • Pääsee läpi lähes mistä vaan: Poran enimmäishalkaisija on 30 mm puuhun, 13 mm metalliin ja 24 mm betoniin. SDS-kiinnityksellä varustettu pikaporaistukka ja maksimissaan 13 mm:n kiinnityskapasiteetti mahdollistavat olemassa olevien kärkien, metalli-, puu- ja betoniporanterien sekä muiden pyöreä- tai kuusikantavartisten tarvikkeiden käytön jatkamisen.
  • On varustettu metallisella syvyyspysäyttimellä poraussyvyyden rajoittamiseksi; pysäytintä voidaan säätää portaattomasti ja vaivattomasti: Työnnä sivulla olevaan kiinnikkeeseen ja kiinnitä ilman työkaluja kiinnitysruuvilla.
  • On varustettu portaattomasti 360° käännettävällä ja lukittavalla lisäkahvalla. Työkalu istuu näin aina hyvin ja tukevasti kädessä mitä erilaisimmissa työympäristöissä.
  • Laitteen pyörimissuuntaa voidaan vaihtaa myötä-/vastapäivään jumiutuneiden poranterien vapauttamiseksi.
  • Heti käyttövalmis toimitukseen sisältyvien lisävarusteiden ansiosta. Käytettävissä on aina sopiva työkalu mitä erilaisimpiin töihin.

Pora- ja piikkausvasara PRDS 05-230V – Trotecin merkkilaatua!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään uusi pora- ja piikkausvasara PRDS 05-230V ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 83,30 €, nyt vain 49,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

PRDS 05‑230V -pora- ja piikkausvasaran toimitukseen sisältyy pikaistukka, SDS-lattataltta, 3 SDS-poranterää, syvyyspysäytin, kätevä lisäkahva ja kuljetuslaukku.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*