UUTTA Digitaalinen herätyskello ja sääasema BZ01: kompakti 4-in-1-kello valveutuneille; näyttää kellonajan, huoneilman ja sään – vihdoin saatavana

Jos haluat aloittaa päivän hyvin herätettynä, sinun kannattaa tutustua tarkemmin uuteen ja vihdoin saatavilla olevaan digitaaliseen herätyskelloon BZ01, jolla on tyylikäs valkoinen mattapintainen ulkoasu. Sillä se soittaa sinut minuutilleen oikeaan aikaan hereille – ja tarjoaa monitoimilaitteena paljon muutakin. Heittämällä silmäyksen sen selkeään LCD-näyttöön voit lukea yhdellä kertaa nykyisen päivämäärän ja viikonpäivän sekä sisälämpötilan ja ilmankosteuden. Ja sääennusteen symboleihin perustuva näyttö kertoo, kannattaako sinun edes nousta aikaisin.

Digitaaliherätyskello BZ01 antaa äänimerkin täsmällisesti oikeaan aikaan siitä riippumatta, milloin merkin on luotettavasti kuuluttava. Jos herätys soi liian aikaisin, paina mukavaa torkkunäppäintä ja nauti mukavasta rauhasta vielä neljän minuutin ajan ennen seuraavaa hälytysääntä. Digitaaliherätyskello mittaa aikaa tarkasti ja ehdottoman äänettömästi. Kotona omalla seinällä, matkoilla tai työpaikalla – uuden monikäyttöisen ja kompaktin digitaaliherätyskellon trendikäs ulkoasu sopii täydellisesti jokaiseen ympäristöön.

Näin se toimii

Vilkaisu BZ01-digitaalisen herätyskellon LCD-näyttöön riittää pitämään sinut ajan tasalla aikaan ja paikkaan liittyvistä olosuhteista: Kellonajan lisäksi (vaihtoehdot 12 tai 24 tuntia) voit lukea päivämäärän ja viikonpäivän sekä sääaseman ajankohtaiset tiedot: Tätä tarkoitusta varten BZ01 mittaa ajankohtaisen huoneenlämpötilan välillä -10 – +50 °C ja näyttää sen joko °C- tai F°-asteina sekä suhteellisen ilmankosteuden välillä 20–99 % (suht. kost.). Digitaaliherätyskellon integroitu MIN/MAX-toiminto tallentaa lämpötilan ja suhteellisen ilmankosteuden pienimmät ja suurimmat arvot. BZ01 laatii myös säätrendiennusteen ilmankosteuden perusteella ja esittää arvion neljällä graafisella sääsymbolilla ’aurinkoinen’, ’puolipilvinen, ’pilvinen’ tai ’sateinen’.

Digitaaliherätyskellossa BZ01 on miellyttävällä torkkunäppäimellä varustetun herätystoiminnon lisäksi tuntihälytys, joka ilmoittaa täydet tunnin lyhyellä äänimerkillä. Voit peruuttaa kummankin toiminnon toisistaan riippumatta. Voit myös vaihtaa kalenteritilaan, jolloin vuosiluku näkyy jatkuvasti näyttökentässä. Voit tehdä kaikki asetukset helposti ja nopeasti laitteen takapuolella olevalla neljällä painikkeella. Jos haluat käyttää laitetta vain kellona, voit asentaa sen myös seinälle – tarvittava pidike on valmiiksi laitteen takaseinässä.

Digitaalinen herätyskello ja sääasema BZ01 – merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään digitaaliherätyskello ja sääasema BZ01 ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 15,57 €, nyt vain 9,94 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*