UUTTA Luksimittari BF06WP: Älykäs valonmittaus sovellusohjauksella ja älypuhelinyhteydellä

Milloin valo on riittävän kirkasta? Vastaako valaistusvoimakkuus todella työpaikan optimaalista valaistusta koskevia vaatimuksiamme? Riittääkö kasvihuoneen keinovalo kasvien kasvun parantamiseen? Riittääkö päivänvalo erinomaisiin kuviin valokuvattaessa tai näyttelyesineiden täydelliseen esillepanoon näyttelyissä? Kompaktilla BF06WP-luksimittarilla voit mitata tarkasti valaistusvoimakkuuden sisällä ja ulkona. Helppokäyttöisyytensä lisäksi tämä Bluetooth 4.0 -yhteensopiva mittalaite vakuuttaa myös tietojen arvioinnin ja analysoinnin osalta.

Hyvä valaistus on välttämätön. Bluetooth®-luksimetri BF06WP on siis välttämätön työkalu arkkitehtien ja valaistuskonsulttien päivittäisessä työssä, jotta he voisivat mitoittaa sisä- ja ulkovalaistusjärjestelmät vaatimusten mukaisesti. Yksi napin painallus riittää mittauksen aloittamiseksi. Koteloon integroitu magneettipidike mahdollistaa työskentelyn BF06WP:llä myös molempia käsiä käyttäen, sillä se tarttuu tukevasti kiinni magneettipintoihin.

Uusimman sukupolven Trotec-mittalaitteena BF06WP-luksimittari on ihanteellisesti varustettu kaikkiin ammattimaiseen mittaustietojen arviointiin ja dokumentointiin liittyviin vaatimuksiin. Integroidun Bluetooth®-liitännän siirrät tallennetut mittaustiedot helposti ja kätevästi älypuhelimeen tai tablettiin ammattimaista arviointia tai kirjaamista varten ilmaisella MultiMeasure Mobile -sovelluksella (Android ja iOS).

Näin se toimii

Kädessä pidettävän mittauslaitteen ja maksuttoman MultiMeasure-Mobile-laskentasovellus hyödyllinen yhdistelmä mahdollistaa paitsi ammattimaisen lämpötilamittauksen myös mittaustietojen laajan arvioinnin ja kirjaamisen. Sillä MultiMeasure Mobile -sovellus tunnistaa automaattisesti BF06WP-luksimetrin sekä monet muut Bluetooth®-liitännällä varustetut mittalaitteet, ja ne voidaan yhdistää nopeasti ja vaivattomasti langattomasti mobiililaitteeseen.

MultiMeasure Mobile -sovelluksen toiminnot ulottuvat kuitenkin paljon pidemmälle kuin vain tallennettujen mittausarvojen näyttämiseen. Kaikki tallennetut tiedot voidaan näyttää joko numeerisesti tai graafisena kaaviona, ja ne voidaan myös tallentaa mittaussarjoina pitkän aikavälin arviointia varten lokitoiminnon avulla. Myös mittaustietojen määrittäminen eri projekteihin (esim. osastoihin, huoneisiin, rakennuksiin jne.) kuuluviksi on lastenleikkiä moniasiakaskäyttöön soveltuvan sovelluksen avulla – mukaan lukien teksti- ja raporttimallit ammattimaisia mittaustietoraportteja varten.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • kompakti luksimittari valaistusvoimakkuuden ja valonsäteilyn mittaamiseen (mittausalue 0–40 000 lx, resoluutio 0,1–100 lx)
  • Min/Max- ja Data Hold -toiminto
  • integroitu magneettipidike molemmin käsin työskentelyyn
  • Bluetooth®-yhteys ilmaisen MultiMeasure Mobile -sovelluksen käyttöä varten

Luksimittari BF06WP – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään luksimittari BF06WP ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 93,73 €, nyt vain 79,95 €, sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Toimitukseen sisältyy Bluetooth®-luksimittari BF06WP, maksuton MultiMeasure-sovellus, 3 paristoa AAA 1,5 V, kätevä käsilenkki, valaistusvoimakkuuksien ohjearvot sekä käyttöohje

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla X47

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*