Lämpöpuhallin TFH 19 E: lämmittää 2 000 W:n teholla joustavasti seisoma- tai makuuasennosta, mutta aina energiatehokkaasti termostaattiohjauksen ansiosta – jälleen saatavana

Olipa tilaa kuinka vähän tahansa, tässä on lämmitin, joka osaa mukautua kaikkiin tilanteisiin. Sillä vihdoin jälleen saatavana oleva TFH 19 E antaa pysty- ja vaakasuoran pystytysmahdollisuutensa ansiosta kaikkensa joka asennossa – tai pikemminkin: lämpönsä! Jopa 2 000 watin lämmitystehollaan, joka voidaan kytkeä kahdessa portaassa, se on yhtä ihanteellinen ratkaisu viileisiin syysoloihin olohuoneissa ja toimistoissa kuin täysin lämmittämättömiin harrastehuoneisiinkin tai lisälämmittimeksi erittäin kylminä päivinä. Ja mikä parasta: Portaattomasti säädettävä termostaattisäädin säilyttää esiasetetun lämmitystason energiatehokkaasti.

Pystyasennossa tai vaikkapa makuullaan – mahdollisuus asentaa laite sekä pysty- että vaaka-asentoon tekevät jo valmiiksi kompaktista TFH 19 E -lämpöpuhaltimesta entistäkin joustavamman. Tämä tarkoittaa, että innovatiivista puhallinta voidaan käyttää kätevästi kaikkialla, missä on pistorasia lähellä. Tyylikäs laite on luonnollisesti edukseen myös asuntovaunuissa, huvimajoissa tai harrastehuoneissa – samoin kuin pienissä verstaissa, autotalleissa tai varastotiloissa. Ja muuten myös kuumina kesäkuukausina, sillä silloin laite jäähdyttää kuumaa ilmaa miellyttävästi integroidun tuuletintoiminnon ansiosta.

Edut yhdellä silmäyksellä – lämpöpuhallin TFH 19 E…

  • kaksi lämpötehoa 1000 ja 2000 wattia sekä pelkkä puhallus. Laitteessa on myös puhallin, joten sitä voi käyttää kuumina kesäkuukausina myös viilentämiseen.
  • portaaton termostaatti säätää lämpötilan energiatehokkaasti.
  • vakuuttaa kahdella pystytysvaihtoehdollaan: pysty- ja vaakasuoraan
  • on turvallinen: Merkkivalo ja automaattinen virran katkaisu TFH 19 E:n ylikuumentuessa varmistavat aina turvallisen käytön.
  • tehokas aksiaalituuletin jakaa lämpimän tai viileän ilman nopeasti tilaan.
  • käytännöllinen kantokahva helppoon kuljettamiseen käyttöpaikkaan – jossa laite seisoo tukevasti pystyssä!

Lämpöpuhallin TFH 19 E – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään lämpöpuhallin TFH 19 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, nyt vain 20,78 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*