Keraaminen lämpöpuhallin TFC 21 E: tyylikäs, pikalämmitin, jossa on energiaa säästävä termostaattisäätö ja kaksi jopa 2 000 W:n lämpöasetusta – vihdoinkin saatavana.

Vihdoin saatavana oleva tehokas, keraamisella PTC-lämpövastuksella varustettu TFC 21 E -designlämpöpuhallin tarjoaa lisälämpöä tulevina kylminä talvipäivinä.  Miellyttävää lämpöä, eikä laite tee vaikutusta ainoastaan erinomaisen tuotesuunnittelun ansiosta. Vaan se lämmittää huoneen siten, että energiaa kuluu mahdollisimman vähän. Sisäänrakennetulla termostaattiohjauksella varustettu pikalämmitin lämmittää asuintilat tasaisella lämpimällä ilmavirralla 15–35 °C:n alueella. Helppokäyttöinen tavoitearvon valinta toimii asteen tarkkuudella.

Kun tavoitearvon esivalinnalla asetettu lämpötila on saavutettu, keraaminen lämpöpuhallin TFC 21 E kytkeytyy pois päältä energian säästämiseksi, kunnes tarvitaan lisää lämpöä. Tämän ennakoivan toimintatavan sekä kahden lämpötehonsa (1 300 W ja 2 000 W) ansiosta TFC 21 E säätelee sisälämpötilaa haluttaessa täysin itsenäisesti – ja pitää energiakustannukset hallinnassa. Ja mikä parasta: Lämpöpuhaltimen erityisen sähköä säätävä ECO-tilaa säätää lämpövastuksen tehon automaattisesti ympäristön lämpötilaan, jolloin huoneeseen luovutetaan vain tarvittava määrä lämpöä ja energiaa kuluu mahdollisimman vähän. Rahaa säästyy, ja TFC 21 E on laiteluokkansa sähköä säästävä mestari. Optimaalinen lämmitysratkaisu 24 m² tai 60 m³ kokoisiin tiloihin asti, sopii erinomaisesti myös toimistoihin, vapaa-ajan asuntoihin, autotalleihin, varastoihin tai verstaisiin.

Näin se toimii

TFC 21 E:ssä on erikseen kytkettävä 80°:n oskillointi, joka kuljettaa tehokkaan puhaltimen lämpimän ilmavirran huoneen viimeisimpään nurkkaan asti. Tunnet miellyttävän lämmön heti! Tyylikkään lämpöpuhaltimen modernissa designkotelossa yhdistyvät monenlaiset mukavuustoiminnot: Valitun sisä- tai tavoitelämpötilan tai ajastuksen voi esimerkiksi lukea mukavasti ohjauspaneelin LED-näytöstä. Ja pakkasvahtitoiminto suojaa lämmittämättömiä tiloja, esimerkiksi kuisteja, kellareita tai autotalleja liialta jäähtymiseltä – ja sinua kalliilta jäätymisvaurioilta. Lisäksi voit käynnistää/pysäyttää lämmittimen ja ohjelmoida kiinteät lämmitysajat 24 tunnin ajastimella.

TFC 21 E on varustettu keraamisella PTC-lämpövastuksella, joka tarjoaa monia rakenteellisia etuja: nopeampi lämpeneminen, pidempi käyttöikä ja päästötön lämpö. Varsinkin ihmiset, joilla on herkät hengitystiet, lapset ja allergikot voivat hengittää helpommin, kun lämpö on päästötöntä – koska keraamisiin lämpövastuksiin ei pala kiinni pölyhiukkasia tai eläinten karvoja. Integroitu ilmansuodatin poistaa lisäksi ilmasta karkea hiukkaset, esimerkiksi pölyn, nukan tai eläinten karvat. Helposti irrotettavan suodattimen voi puhdistaa puhtaalla vedellä.

Tukijalka pitää TFC 21 E:n varmasti pystyssä. Jos lämpöpuhallin jostain syystä kuitenkin alkaisi heilua, integroitu kaatumissuojakatkaisija katkaisee virran heti. Älykäs ylikuumenemissuoja antaa lisää turvallisuutta. Se kytkee keraamisen lämpövastuksen pois täysin automaattisesti, jos esimerkiksi huolimattomasti päälle asetettu vaate tai muu saa vastuksen kuumenemaan liikaa ja palamaan poikki.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • nopea ja miellyttävä lämpö
  • hiljainen ja kompakti lämpöpuhallin ja keraaminen PTC-lämpövastus
  • 2 lämpötehoa 1 300 W ja 2 000 W
  • termostaatin ohjaama automaattinen toiminta, tavoitearvo 15:n ja 35 °C:n välillä

Keraaminen lämpöpuhallin TFC 21 E – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden: Tilaa jo tänään keraaminen lämpöpuhallin TFC 21 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme 114,56 €, sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*