UUTTA Laseretäisyysmittari BD8M: laseretäisyysmittari, ristiviivalaser ja ulosvedettävä 5 metrin mittanauha samassa laitteessa – vihdoin saatavana

Kolme hyödyllistä mittaustyökalua samassa laitteessa: BD8M-laseretäisyysmittari, joka sisältää laseretäisyysmittarin, ristiviivalaserin ja mittanauhan, on vihdoin saatavana, ja on ehdoton apuväline sekä kunnianhimoisille nikkaroijille että ammattimaisille käyttäjille, kuten arkkitehdeille, insinööreille, sisustussuunnittelijoille tai rakentajille. Sillä laseretäisyysmittarilla voit määrittää tarkasti etäisyydet, ympärysmitat, pinta-alat ja tilavuudet, heijastaa laserlinjoja ristikkäislaserin avulla porausreikien tai seinäkaappien optimaaliseksi kohdistamiseksi sekä käyttää mittanauhaa manuaalisiin mittauksiin vaikeapääsyisissä paikoissa.

Kompaktilla BD8M-monitoimimittalaitteella lattioiden/seinien pinta-alojen ja huonetilavuuksien mittaaminen ja laskeminen onnistuu erityisen helposti. Laite toimii kuten perinteinen laseretäisyysmittari, ja mittaa vaivattomasti etäisyyksiä 40 metriin asti, pinta-aloja sekä tilavuuksia sisätiloissa kuten myös seinien tai kalusteiden korkeuksia. Integroitu ristiviivalaser helpottaa lisäksi kohteiden ja porausreikien kohdistamista ja heijastaa kirkkaat laserlinjat alustoihin. Viisi metriä pitkä mittanauha, jossa on käytännöllinen takaisinkelauspainike, mahdollistaa manuaaliset mittaukset hankalissa kohteissa.

Näin se käy

BD8M-mittalaitteen laserilla mittaat erittäin helposti ja nopeasti tarkkoja etäisyyksiä, pinta-aloja ja tilavuuksia. Mittaustuloksia voidaan laskea yhteen ja vähentää, MIN-/MAX-toiminto on käytettävissä jatkuviin mittauksiin ja Pythagoraan lause epäsuoriin mittauksiin. Mittaustulokset voi lukea selkeästä taustavalaistusta näytöstä, ja tulokset tallentuvat lisäksi sisäiseen muistiin (enintään 20 mittausta). Integroitu ristilinjalaser kohdistaa tarkkoja, selvästi erottuvia linjoja alustoille enintään 10 metrin päähän.

Vankan ABS-kotelonsa ansiosta BD8M kestää kaikkein vaativimpiakin olosuhteita rakennustyömailla. Luistamattomista softgrip-pinnoista saa pitävän otteen kaikissa mittausasennossa, ja ympäröivä kumipinta suojaa putoamisilta. Vain 295 g painavan mittalaitteen erinomaisia varusteita täydentävät käytännöllinen käsilenkki ja koteloon integroitu vyökiinnike.

Maksimaalisen toiminta-ajan varmistaa BD8M:n älykäs virrankatkaisuautomatiikka, joka sammuttaa käyttämättömän laserin täysin automaattisesti 30 sekunnin kuluttua ja koko laitteen kahden minuutin kuluttua. Älykäs virransäästötoiminto on erityisen kätevä vilkkaalla rakennustyömaalla, joten BD8M kuuluu etäisyysmittarien kestävyyssarjaan. Käyttöön tarvittavat paristot (2 x 1,5 V AAA-koko) sisältyvät toimitukseen.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • etäisyyden lasermittaus 0,05 m – 40 m
  • epäsuora etäisyyden ja korkeuden tai osakorkeuden laskenta (kolmen pisteen Pythagoraan lause)
  • tarkka etäisyyksien, pinta-alojen ja tilavuuksien mittaus
  • integroitu ristilinjalaser ja mittanauha (pituus 5 m)

Etäisyysmittari BD8M – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden: Tilaa laser etäisyysmittari BD8M jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme normaalisti 41,63 €, nyt vain 29,95 € sis. alv – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*