Monitoimityökalu PMTS 01-230V: kompakti pyörivä työkalu, jonka toimitukseen sisältyy 85-osainen lisävarustesarja monenlaisiin käyttötarkoituksiin – jälleen saatavana

PMTS 01-230V -tarkkuustyökalu oli tuskin ehtinyt työntää monitoiminnallista päätään ulos toimitushallista, kun se oli jo loppuunmyyty. Nyt se on kuitenkin jälleen saatavana: Täydellinen ratkaisu tarkkuutta vaativiin taidetöihin pienoismallien valmistukseen, puun, metallin ja alumiinin työstöön, karkeiden reunojen tasoittamiseen tai pieniin kosmeettisiin korjauksiin. Ja ihanteellinen kumppani kotinikkareille, pienoismallien rakentajille, hienomekaanikoille, korutyöpajoihin ja optikoille. Sillä se on apunasi poraus-, jyrsintä-, sahaus-, katkaisu-, hioma-, kiillotus- ja kaiverrustöissä voimakkaan 170 watin moottorinsa, 6-portaisen nopeuden esivalintansa sekä kattavan lisävarustesarjansa ansiosta.

Voit valita PMTS 01-230V -monitoimityökalulle aina käyttötarkoitukseen ja materiaalin ominaisuuksiin parhaiten sopivan nopeuden. Tätä varten sinun on vain valittava haluamasi nopeus kuudesta vaihtoehdosta – välillä 10 000–35 000 min-1. Monitoimityökalu sopii erinomaisesti esimerkiksi lasista, puusta, metallista, muovista, kivestä, keramiikasta tai nahasta valmistettujen esineiden hiontaan, kaavintaan, pienten reikien poraamiseen, leikkaamiseen, jyrsintään, uritukseen, kaiverrukseen, puhdistukseen ja kiillotukseen.

Edut yhdellä silmäyksellä – monitoimityökalu PMTS 01-230V

  • tarjoaa 6-portaisen nopeuden esivalinnan ansiosta aina optimaalisen pyörimisnopeuden työhösi käyttösovelluksesta ja materiaalin ominaisuuksista riippuen.
  • takaa täydellisen ja väsymättömän otteen ergonomisen muotoilunsa ja kumipäällysteisen softgrip-pintansa ansiosta. Vaihtoehtoisena kiinnipitomahdollisuutena toimitukseen sisältyy myös ylimääräinen asennettava kahva. Näin voit työskennellä molempia käsiä käyttäen ja ohjata konetta tarkasti ja turvallisesti myös monimutkaisissa tai vaativissa käyttösovelluksissa.
  • mahdollistaa miellyttävän työskentelyn mukana toimitettavan erittäin joustavan akselin ansiosta. 107 cm pituinen akseli kiinnitetään laitteen päähän, ja se siirtää laitteen moottorin pyörimisnopeuden akselin päähän. Akselin päähän voidaan kiinnittää sekä toimitukseen sisältyvät että muita yleisiä lisälaitteita. Suurta tarkkuutta ja hienovaraisuutta vaativissa töissä voit pitää akselin päätä kädessäsi kynän tapaan, mikä mahdollistaa äärimmäisen tarkkuuden täydellisten tulosten saavuttamiseksi.
  • tukee optimaalisesti tarkassa urien jyrsinnässä tai pienten reikien poraamisessa kätevän kohdistuslaitteen ansiosta. Se on varustettu 0–20 mm:n syvyysasteikolla ja voidaan lukita haluttuun syvyysasetukseen. Lisäksi kohdistuslaite mahdollistaa suoraviivaisen työskentelyn sivuohjainta käyttäen.
  • tarjoaa 85-osaisen lisävarustesarjansa ansiosta sopivat lisälaitteet lukemattomiin käyttömahdollisuuksiin.

Yksityiskohtaiset tiedot lisävarusteista 

Hionta/teroitus

5 hiomanauhaa
Hiomanauhoja voidaan käyttää puun, metallin tai muovin työstämiseen ahtaissa tiloissa. Ne soveltuvat ihanteellisesti esim. sisä- ja ulkopuolelta pyöristettyjen kulmien ja reunojen tasoittamiseen.

25 hiomalaikkaa
Hiomalaikat on valmistettu erityisen kestävästä materiaalista ja paksunnetusta paperista. Ne sopivat erinomaisesti puutöihin tai metallin tai muovin hiontaan.

8 alumiinioksidi-hiomakiveä (korundi)
Kahdeksan erimuotoista hiomapäätä on valmistettu kovasta korundista, mikä vähentää niiden kulumista. Ne soveltuvat terien teroittamiseen sekä kiven tai keramiikan työstämiseen.

Kiillotus/puhdistus/ruosteenpoisto

4 kiillotuspäätä, 1 jaloteräsharja
Huopakiekot ja -päät sopivat erinomaisesti arvokkaiden kulta- ja hopeakorujen sekä metalli- ja muovipintojen kiillottamiseen. Ja jos lika istuu hieman tiukemmassa tai on poistettava ruosteisia kohtia, jaloteräsharja pääsee oikeuksiinsa.

Leikkaus/katkaisu

25 katkaisulaikkaa
Tummanharmailla katkaisulaikoilla voidaan leikata tarkasti ohutta puuta, metallilevyjä tai muovia. Niillä voidaan katkaista myös ohuita ulostyöntyviä ruuveja tai nauloja.

Jyrsintä/kaiverrus

1 jyrsin (ura), 1 jyrsin (kuulapää), 2 kaiverrinta (timanttikärjellä)
Urakierteellä varustettu jyrsinterä on yhdessä kohdistuslaitteen kanssa ihanteellinen puun tai muovin tasaiseen uritukseen tai muotojen jyrsintään. Kuulapäinen jyrsin sen sijaan soveltuu erinomaisesti onteloiden tai syvennysten jyrsintään. Timantilla varustettujen kaiverruskärkien avulla puusta, lasista, keramiikasta, metallista, kivestä, nahasta tai muovista valmistetut työkappaleet voidaan koristella tai varustaa yksilöllisellä tekstillä.

Poraus

2 HSS-kierreporanterää (2 mm / 3 mm)
HSS-kierreporanterillä voit porata 2 tai 3 mm:n reikiä metalliin, puuhun tai muoviin.

Purseenpoisto

1 hiomakivi
Hiomakiveä käytetään terien teroittamiseen tai laattojen, lasin tai kaakeleiden reunojen purseenpoistoon.

Kiinnityskarat ja avaimet työkalunvaihtoa varten

1 kiinnityskara katkaisulaikoille/huovalle
Kiillotuspäiden, katkaisulaikkojen ja hiomalaikkojen kiinnitykseen.

1 hiomanauhan kiinnityskara
Hiomanauhojen kiinnitykseen.

2 kiristyspihdit (2,3 mm ja 3,2 mm)
2 mm:n tai 3 mm:n kierreporanterän sekä muiden työkalun vaihtopäiden kiinnitykseen.

1 kiristysavain / 1 kuusioavain
Työkalun kärkien ja lisälaitteiden nopeaan vaihtamiseen.

Kahva, lisälaitteet, kuljetuslaukku

1 joustava akseli (lisälaite)
Jotta myös paljon sorminäppäryyttä vaativat tarkkuustyöt sujuvat hyvin, toimitukseen sisältyy kätevä taipuisa akseli. Sillä työkalun kärkeä voidaan ohjata yhdellä kädellä kynän tapaan.

1 kohdistuslaite (lisälaite)
Syvyydensäädöllä (0–20 mm) varustettu kohdistuslaite takaa maksimaalisen työstötarkkuuden monenlaisten materiaalien, kuten puun, kipsilevyn, ohuen metallin tai PVC:n, uritus- ja poraustöissä.

1 lisäkahva
Lisäkahva mahdollista vieläkin tarkemman ja tarvittaessa myös kaksin käsin tapahtuvan työkalun ohjauksen.

1 kuljetuslaukku/säilytyslaatikko
Kätevän kuljetuslaukun ja säilytyslaatikon ansiosta kaikki työkalun lisälaitteet ja tarvikkeet ovat aina käden ulottuvilla ja siististi tallessa.

Monitoimityökalu PMTS 01-230V – merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden: Monitoimityökalun PMTS 01‑230V toimitukseen sisältyy 85-osainen lisävarustesarja kätevässä kuljetuslaukussa. Tilaa jo tänään uusi monitoimityökalu PMTS 01-230V ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 41,63 €, nyt vain 29,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*