UUTTA BD22-laseretäisyysmittari: mutkaton apuväline etäisyyksien, ympärysmittojen, pinta-alojen ja tilavuuksien mittaamiseen – vihdoin saatavana

Erityisen helppokäyttöinen. Ja silti äärimmäisen monipuolinen. Soveltuu monenlaisiin erilaisiin mittaustöihin. Nämä ovat joitakin vihdoin jälleen saatavana olevan laseretäisyysmittarin BD22 eduista. Muita hyviä puolia ovat pitkälle kehitetyt ammattimaiset mittaustekniikat tee-se-itse-hintaan, kuten 50 metrin enimmäismittausalue, +/- 2 mm:n mittaustarkkuus tai ympyrän kehien mittaukset 0–10 metrin alueella. Kaikki hyviä syitä sille, miksi tämä laseretäisyysmittari sopii yhtä lailla arkkitehdeille ja insinööreille kuin rakentamisen ammattilaisille ja kunnianhimoisille kotinikkareillekin.

Uudella lasermittarilla BD22 hoidat esimerkiksi lattia-/seinäpintojen tai huonetilavuuksien mittauksen ja laskennan todella helposti. Etäisyyksien, pinta-alojen ja tilavuuksien määrittäminen, seinien tai hyllyjen epäsuorat korkeusmittaukset tai jopa kaarevien linjojen, käyrien ja ympyröiden kehien mittaukset sujuvat uskomattoman helposti. Vankan kotelonsa ansiosta BD22 kestää hankalimpiakin työmaaolosuhteita. Ympäröivä kumipinnoite, jossa on reunasuojaus, tarjoaa vankan putoamissuojan, ja mittalaitteen liukumattomat softgrip-pinnat takaavat lisäksi turvallisen otteen kaikissa mittausasennoissa.

Näin se käy

Kompaktilla ja ergonomisesti muotoillulla laseretäisyysmittarilla BD22 voit mitata etäisyyksiä 50 metriin asti sekä pinta-aloja ja sisätilojen tilavuuksia +/- 2 mm:n tarkkuudella. Laitteeseen on integroitu Pythagoraan lauseen laskenta epäsuoria mittauksia, esimerkiksi seinien tai hyllyjen korkeusmittauksia varten. Monipuolisessa lasermittarissa on analoginen mittauspyörä, jolla voit mitata kaarevia linjoja, käyriä ja kehiä millimetrien tarkkuudella 0–10 metrin alueella. BD22:ssa on integroitu vesivaaka, joten voit tarkastaa kätevästi, ovatko pinnat tasaisia tai esineet tarkasti pystysuoria.

Mittaustulokset voi lukea selkeästä taustavalaistusta näytöstä, ja tulokset tallentuvat lisäksi sisäiseen muistiin (enintään 50 mittausta). Mittaustuloksia voidaan laskea yhteen ja vähentää, MIN-/MAX-toiminto on käytettävissä jatkuviin mittauksiin.

Maksimaalisen toiminta-ajan varmistaa BD22:n älykäs virrankatkaisuautomatiikka, joka sammuttaa käyttämättömän laserin täysin automaattisesti 30 sekunnin kuluttua ja koko laitteen kolmen minuutin kuluttua. Älykäs virransäästötoiminto on erityisen kätevä vilkkaalla rakennustyömaalla, joten BD22 kuuluu etäisyysmittarien kestävyyssarjaan. Käyttöön tarvittavat paristot (2 x 1,5 V AAA-koko) sisältyvät toimitukseen.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • etäisyyden mittaus 0,5 m – 50 m
  • epäsuora etäisyyden ja korkeuden tai osakorkeuden laskenta (kolmen pisteen Pythagoraan lause)
  • tarkka etäisyyksien, pinta-alojen ja tilavuuksien mittaus
  • integroitu mittauspyörä kaarevien linjojen, käyrien ja kehien mittaamiseen (mittausalue 0–10 m)

Etäisyysmittari BD22 – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden: Tilaa etäisyysmittari BD22 jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme normaalisti 72,89 €, nyt vain 39,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*