UUTTA Lämpömittari BT22WP: Digitaalinen Bluetooth®-lämpömittari älypuhelinsovelluksella ilmaan johtavien kanavien lämpötilan valvontaan

Älykkäämpi kuin koskaan havaitsemaan ei-toivotut lämpötilapoikkeamat ja toimintahäiriöt ilmaa johtavissa kanavissa ja kuiluissa? Se on mahdollista – uutta digitaalista Bluetooth®-lämpömittaria BT22WP käyttäessään lämmitys-, ilmanvaihto- ja ilmastointitekniikan laitosmekaanikot, asiantuntijat tai talonmiehet ovat varustautuneet ihanteellisesti lämpötilamittauksiin näillä alueilla. Tämä vain 90 grammaa painava mittalaite yhdistää innovatiivisen mittaustekniikan kompaktiin kokoon, on erittäin helppokäyttöinen ja soveltuu erinomaisesti myös autojen ilmastointijärjestelmien tarkastukseen ja huoltoon.

Kohteissa, joissa perinteisille digitaalisille lämpömittareille ei yksinkertaisesti ole tilaa, uusi digitaalinen Bluetooth®-lämpömittari on juuri oikea työkalu. Erittäin ohuen ja 93 mm pitkän anturinsa ansiosta voit mitata BT22WP-lämpömittarilla ilman sekä ei-aggressiivisten kaasujen ja ei-aggressiivisten nesteiden lämpötilaa lämpötila-alueella -50–150 °C vaikeapääsyisissä paikoissa, ilmaa johtavissa kanavissa ja kuiluissa. Innovatiivisella mittauslaitteella on myös etulyöntiasema perinteisiin lämpömittareihin verrattuna Bluetooth 4.0 -yhteensopivuuden ja mukana tulevan MultiMeasure Mobile -sovelluksen (Android ja iOS) ansiosta.

Näin se toimii

Uusimman sukupolven Trotec-mittalaitteena BT22WP-lämpömittari on ihanteellisesti varustettu kaikkiin ammattimaiseen mittaustietojen arviointiin ja dokumentointiin liittyviin vaatimuksiin. Integroidun Bluetooth®-liitännän kautta voit helposti ja kätevästi siirtää tallennetut mittaustiedot älypuhelimeen tai tablettiin ammattimaista arviointia tai kirjaamista varten ilmaisella MultiMeasure Mobile -sovelluksella (Android ja iOS).

Kädessä pidettävän mittauslaitteen ja MultiMeasure Mobile -laskentasovelluksen hyödyllinen yhdistelmä mahdollistaa paitsi ammattimaisen lämpötilamittauksen myös mittaustietojen laajan arvioinnin ja kirjaamisen – mukana ovat myös monipuoliset analyysivaihtoehdot, esimerkiksi pitkäaikaismittausten lokitus, graafiset laskelmat, raporttitoiminto ja tietojen synkronointi ammattimaisen sovelluksemme MultiMeasure Professional kanssa pilvipalvelun välityksellä.

Voit aloittaa mittauksen nappia painamalla. Koteloon integroidun magneettipidikkeen ansiosta BT22WP:llä voi työskennellä myös molempia käsiä käyttäen, sillä se tarttuu tukevasti kiinni magneettipintoihin.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • kompakti digitaalinen lämpömittari ympäristön lämpötilan mittaamiseen (mittausalue -50–150 °C, mittaustarkkuus ±1 °C) ilmaa johtavissa kanavissa ja kuiluissa
  • Min/Max- ja Data Hold -toiminto
  • integroitu magneettipidike molemmin käsin työskentelyyn
  • Bluetooth®-yhteys ilmaisen MultiMeasure Mobile -sovelluksen käyttöä varten

Lämpömittari BT22WP – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään lämpömittari BT22WP ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 88,52 €, nyt vain 59,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Toimitukseen sisältyy Bluetooth®-lämpömittari BT22WP, maksuton MultiMeasure-sovellus, 3 paristoa AAA 1,5 V, kätevä käsilenkki sekä käyttöohje.

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 36

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*