UUTTA Kaksoishiomakone PBGS 10-120: tehokas 120 watin kaksoishiomakone taipuisalla akselilla ja 100-osaisella tarvikesarjalla – vihdoinkin saatavana

Neljä syytä, miksi on jo korkea aika, että kaksoishiomakone PBGS 10-120 on vihdoin jälleen saatavana. Ensinnäkin hiomalaikka: nyt pääset vihdoinkin taas teroittamaan poranteräsi, jyrsimesi ja veitsesi. Toiseksi kiillotuslaikka – sen ansiosta sinun ei enää tarvitse sietää kiillottomia pintoja, pieniä naarmuja ja käyttöjälkiä. Kolmanneksi taipuisa akseli: sen avulla suoriudut käden käänteessä tarkkuutta vaativista töistä, kuten esimerkiksi kaiverrustöistä. Ja neljänneksi 100-osainen tarvikesarja: Täältä löydät käytännöllisesti katsoen kaiken, mitä tarvitset päästääksesi luovuutesi valloilleen hionta-, kiillotus-, kaiverrus-, leikkaus- ja jyrsintäprojekteissasi.

Kompakti 120 watin kaksoishiomakone PBGS 10-120 yhdistetyllä hioma -ja kiillotuslaikalla on täydellinen monitoimityökalu monenlaisiin hionta- ja kiillotustöihin niin ammattilaisen verstaassa kuin harrastehuoneessakin. Yhdessä taipuisan akselin ja kattavan tarvikesarjan kanssa voit tehdä myös erityistä tarkkuutta vaativia jyrsintätöitä sekä taiteellisia kaiverruksia. Monipuolisten ominaisuuksiensa ansiosta PBGS 10-120 -monitoimityökalu tekee monista muista käsityökaluista tarpeettomia ja luo tilaa uusille ideoille työskentelyn ja askartelun yhteydessä. Ainoa edellytys: Koneelle on tarjottava tukeva jalusta, jossa tärinä on mahdollisimman vähäistä – ja sitten voitkin kiillottaa, hioa, teroittaa, poistaa purseet, kaivertaa, leikata ja jyrsiä sydämesi kyllyydestä …

Näin se toimii

Kaksoishiomakoneessa PBGS 10-120 on portaaton kierrosluvun säätö välillä 0–11500 min‑1. Myös katkaisutyöt ja ruostekohtien poistaminen sujuvat vaivattomasti voimakkaan käyttöakselin ansiosta. Voit helposti teroittaa käytännössä minkä tahansa tylsäksi käyneen työkalun esiasennetulla hiomalaikalla (karkeus 120) ja kiillottaa sen sitten kiiltäväksi valmiiksi kiinnitetyllä kiillotuslaikalla (karkeus 400).

Kaksoishiomakone takaa aina turvallisen työskentelyn ilman kipinöintiä sivulta suljettujen suojusten ja hiomakivien edessä olevien kahden kääntyvän suojalevyn ansiosta. Työkappaleen kannattimet voidaan säätää kätevästi kulloiseenkin käyttösovellukseen tai työkappaleeseen sopiviksi pyälletyn ruuvin avulla. Laitteen tukevaan pohjaan on integroitu neljä kumijalkaa, jotka takaavat liukumattoman ja tärinättömän asennon.

Jotta voisit ruuvata PBGS 10-120 -kaksoishiomakoneen työpenkkiin tai työpöytään, laitteeseen on jo kiinnitetty pohjalevy, jossa on valmiiksi poratut reiät. Hiomakone voidaan myös kiinnittää väliaikaisesti ruuvipenkkiin tai telineeseen, niin että sen käyttäminen itsenäisesti seisovana laitteena on myöskin mahdollista.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • 120 W:n kaksoishiomakone, jossa on hioma-/kiillotuskiekko (Ø 75 mm) karkea- ja hienohiontaan
  • joustava akseli (1 m) tarkkuutta vaativaan työskentelyyn pyörivillä työkaluilla
  • portaattomasti säädettävä kierrosluku (0–11 500 min‑1)
  • kääntyvät suojukset suojaksi lentäviltä kipinöiltä

100 osan tarvikesarja tarkemmin

Kaksoishiomakoneen PBGS 10-120 100-osainen tarvikesarja sisältää sopivan työkalun lukemattomiin käyttötarkoituksiin:

leikkaus / katkaisu

12 katkaisulaikkaa
Lasikuituvahvisteisesta materiaalista valmistetuilla katkaisulaikoilla voidaan leikata tarkasti ohutta puuta, metallilevyjä tai muovia. Niillä voidaan katkaista myös ohuita ulostyöntyviä ruuveja tai nauloja.

hionta / teroitus

40 hiomalaikkaa

Hiomalaikat on valmistettu erityisen kestävästä materiaalista. Ne sopivat erinomaisesti puutöihin tai metallin tai muovin hiontaan.

10 hiomanauhaa

Hiomanauhoilla voidaan käsitellä luotettavasti erilaisia materiaaleja, kuten kovaa ja pehmeää puuta, metallia ja lasikuitua, ahtaissakin tiloissa – esimerkiksi myös sisä- ja ulkopuolelta pyöristettyjen kulmien silottamiseksi. Hiomanauha asetetaan yksinkertaisesti vastaavaan hiomanauhan kiinnityskaraan (sisältyy sarjaan).

10 hiomapäätä (korundi/alumiinioksidi)

Korkealaatuiset korundista tai alumiinioksidista valmistetut hiomapäät kestävät erinomaisesti kovaakin materiaalia. Ne soveltuvat erinomaisesti kiven, keramiikan tai erilaisten metallien hiontaan, teroitukseen, tasoitukseen ja purseenpoistoon.

1 hiomakivi

Suorakulmaista korundihiomakiveä käytetään terien teroittamiseen tai laattojen, lasin tai kaakeleiden reunojen purseenpoistoon.

kiillotus / puhdistus / ruosteenpoisto

10 huopakiillotuspäätä

Huopakiillotuspäillä voit helposti puhdistaa useimmat metallit sekä puun, kiven, laatat, keramiikan, lasin, marmorin, graniitin ja muovin. Ne poistavat pölyn luotettavasti pienimmistäkin raoista, ja saavat esimerkiksi vanhat, himmeät korut kiiltämään uudessa loistossa.

1 kiillotustahna

Suosittelemme käyttämään kiillotustahnaa metalli- ja muovipintojen tehokkaaseen kiillotukseen huopa- tai tekstiilipäillä. Tämä poistaa hapettumiskalvon ja voi myös poistaa pinnan pienet viat.

3 messinkiharjaa

Messinkilankaharjat ovat pehmeämpiä kuin ruostumattomasta teräksestä valmistetut harjat, ja ne puhdistavat hellävaraisesti pehmeiden metallien, kuten kullan, kuparin tai messingin, pinnata – tällaisia ovat korujen ja asusteiden lisäksi myös ovenkahvat, tietyt auton osat ja sähkökontaktit.

4 puhdistusharjaa

Erilaiset puhdistuspäät puhdistavat erityisen tehokkaasti muun muassa vaikeasti saavutettavissa olevat raot.

jyrsintä / kaiverrus

3 jyrsintä / 2 timanttikärkistä kaiverrinta

Hiiliteräksestä valmistetut jyrsimet, joissa on suora urakierre, pallopää ja kartio, soveltuvat tasaiseen uritukseen tai aukkojen jyrsintään sekä kovertamiseen ja onteloiden jyrsintään. Mukana on 2 timanttikärkistä kaiverruskärkeä karkeampiin ja erittäin hienoihin kaiverrustöihin. Kaiverruskärkiä voidaan käyttää puusta, keramiikasta, lasista, metallista, nahasta ja muista materiaaleista valmistettuihin materiaaleihin.

Työkalun vaihtoon

2 kiinnityskaraa hiomanauhoille

Kiinnityskaroja käytetään hiomanauhojen kiinnittämiseen.

2 kiinnityskaraa katkaisu-/hiomalaikoille, kiillotushuovalle

Kiinnityskaroja käytetään huopa- ja tekstiilikiillotuspäiden sekä katkaisu- ja hiomalaikkojen kiinnitykseen.

3 kiristysholkkia

Sarjaan sisältyy 3 kiristysholkkia muiden työkalun lisälaitteiden käyttämiseksi.

1 kiristysavain

Työkalujen lisälaitteiden nopeaa vaihtamista varten sarjaan sisältyy yleiskiristysavain tavanomaisille monitoimityökaluille.

Sisältää taipuisan akselin ja säilytyslaatikon

1 x taipuisa akseli, 1 metri (lisälaite)

Jotta myös paljon sorminäppäryyttä vaativat tarkkuustyöt sujuvat hyvin, toimitukseen sisältyy kätevä taipuisa akseli. Sillä työkalun kärkeä voidaan ohjata yhdellä kädellä kynän tapaan.

1 säilytyslaatikko

Kätevän puisen säilytyslaatikon ansiosta kaikki työkalun lisälaitteet ja tarvikkeet ovat aina käden ulottuvilla ja siististi tallessa.

Kaksoishiomakone PBGS 10-120 – merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden: Tilaa jo tänään uusi monitoimityökalu PMTS 01-120 ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 62,47 €, nyt vain 34,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Kaksoishiomakoneen PBGS 10-120 toimitukseen sisältyy 1 x Ø 75 mm hiomalaikka K120, 1 x Ø 75 mm kiillotuslaikka K400, taipuisa akseli pyöriville työkaluille (1 m) ja 100-osainen tarvikesarja kätevässä puulaatikossa siistiin säilytykseen.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*