UUTTA Akkupainepesuri PPWS 10-20V: riippumaton pistorasioista ja kiinteistä vesiliitännöistä, tehokas 22 barin paine ja kuusi suihkutusvaihtoehtoa – vihdoinkin saatavana

Trotec tarjoaa parempaa – myös painepesureiden kohdalla. Sillä perinteiset korkeapainepuhdistimet vaativat virtaliitännän ja mahdollistavat vain puutarhaletkun liittämisen. Uutta vihdoin jälleen saatavilla olevaa PPWS 10-20V -painepesuriamme käyttäessäsi olet sen sijaan riippumaton pistorasioista ja kiinteistä vesiliitännöistä. Ensinnäkin Trotecin luotettavaan monitoimiakkujärjestelmään kuuluvan 20 V:n Flexpower-monitoimiakun (2 Ah / 4 Ah) ansiosta. Ja toiseksi myös integroidun itseimutoiminnon ansiosta, joka mahdollistaa puutarhaletkun lisäksi myös muiden veden lähteiden käyttämisen – esimerkiksi ämpäreiden, sadevesitynnyreiden, säiliöiden ja kaivojen.

Integroidulla itseimutoiminnolla varustetulla PPWS 10-20V -akkupainepesurilla voit käyttää esimerkiksi sadetynnyreistä tai kaivoista saatavaa ilmaista käyttövettä puhdistus- ja kastelutöihin talossa ja puutarhassa erityisen ympäristöystävällisesti ja resursseja säästäen. Hyvä tietää: Verrattuna tavalliseen puutarhaletkuun, jonka vedenpaine on noin 4 baria, PPWS 10-20V tarjoaa jopa viisi kertaa enemmän tehoa, sillä sen korkeapaine on 22 baria, ja näin ollen sen teho riittää suihkuttamaan helposti pois jopa pinttyneen lian. Suihkuputki on 54 cm pitkä. Putkessa on käytännöllinen monitoimisuutin. Voit valita käyttötarpeen mukaan kuudesta erilaisesta suihkuvaihtoehdosta voimakkaasta vesisuihkusta pehmeään suihkuun ja neljään eri suihkun kulmaan.

Näin se toimii

20V-Flexpower-monitoimiakulla ja itseimutoiminnolla varustetun PPWS 10-20V -akkupainepesurin avulla olet riippumaton pistorasioista ja kiinteistä vesiliitännöistä. Sinun ei tarvitse kuin upottaa mukana toimitettu imuletku, jossa on likasuodatin ja uimuri, vedellä täytettyyn astiaan – siinä kaikki. Akkupainepesuri vakuuttaa harkitulla ergonomisella muotoilulla ja käytännöllisillä varusteilla – kaikki käyttöelementit mahdollistavat nopean työskentelyn ja erinomaisen käyttömukavuuden. Voit esimerkiksi kytkeä pikaliittimet helposti yhteen tai avata ne. Painepesuri on siten muutamassa sekunnissa valmis käyttöön, ja töiden jälkeen helppo purkaa ja säilyttää tilaa säästävästi.

Suihkuputken 6 in 1 -monitoimisuuttimesta saat sopivan kuvion lähes joka käyttötarkoitukseen: Neljä erilaista kulmaa (0°, 15°, 25°, 40°) pinttyneen lian poistamiseen pieniltä ja suurilta pinnoilta, pehmeä suihku (Shower) yksinkertaiseen puhdistamiseen tai kasteluun sekä ylöspäin suunnattu vesisuihku (Up) vaikeapääsyisten kohteiden puhdistamiseen.

Trotecin Flexpower-monitoimiakkujärjestelmä etuineen tekee lopun kaapelisalaatista ja liikkumissäteen rajoituksista. 20 voltin Flexpower-litiumioniakusta riittää voimaa pitkäaikaiseen ja tasaisen tehokkaaseen puhdistamiseen, pienelläkin akun kapasiteetilla. Akkukotelon 3-portaisesta näytöstä näet lataustilan napin painalluksella, vaikka akku ei ole liitettynä laitteeseen. Toimituskokonaisuuteen kuuluva pikalaturi lataa 20 V 2 Ah:n monitoimiakun tunnissa takaisin 100 %:n käyttövalmiuteen.

Toimituskokonaisuuteen sisältyvät tarvikkeet takaavat täydelliset puhdistustulokset

  • Itseimusarja kiinteiden vesiliitäntöjen tai vaihtoehtoisten veden lähteiden (imukorkeus enint. 4 m), esimerkiksi ämpärin, sadevesitynnyrin ja säiliön käyttöön. Sarja sisältää imuletkun (6 m), pikaliittimen kummassakin päässä, integroidun nailonsuodattimen sekä uimurin, joka estää laitteen kuivakäynnin.
  • Sumutinlisäosa puhdistusainesäiliöineen (400 ml) tavallisille puhdistusaineille (vaahtoava)
  • luja kantoverkko letkun kätevään kuljettamiseen mukana

Neljä erityisen hyvää etua:

  • kaksi käyttötapaa – kastelu ja tehopuhdistus
  • sopii optimaalisesti paikkoihin, joista puuttuu sähkö- ja vesiliitäntä
  • itseimu muiden vesilähteiden, esimerkiksi ämpärien, sadevesitynnyrien, säiliöiden ja kaivojen käyttöön.
  • vaivaton puhdistaminen kotona ja puutarhassa tai kasvien kastelu

Akkupainepesuri PPWS 10-20V – Trotecin merkkilaatua!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden: Tilaa akkupainepesuri PPWS 10-20V täydellisessä paketissa ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 187,51 €, nyt vain 89,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Akkupainepesuri PPWS 10-20V sisältää 20 V 2 Ah:n Flexpower-monitoimiakun, pikalaturin (akun latausaika vain 1 tunti), suihkuputken, monitoimisuuttimen, sumutinosan, letkun (6 m), nailonsuodattimen, puhdistusainesäiliön (400 ml) ja kätevän kantoverkon.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*