UUTTA Ilmastointilaite PAC 3800 S tehokkaalla jäähdytyksellä, virkistävällä tuuletuksella ja miellyttävällä kosteudenpoistolla – vihdoinkin, vihdoinkin saatavana

Viime viikkojen hellekauden jälkeen viileämpi jakso antaa meille aikaa miettiä asioita – ja tehdä päätöksiä. Ne harvat, jotka ovat valmiita kiusaamaan itseään ja kärsimään yhä korkeammista lämpötiloista voivat nyt lopettaa lukemisen! Kaikille muille sanon: Puolustautukaa! Ette ole yksin! Apujoukot ovat matkalla ja tuovat mukanaan uuden, vihdoinkin saatavana olevan 3-in-1-ilmastointilaitteen PAC 3800 S! Samoin kuin tehokkaan jäähdytyksen, virkistävän tuuletuksen ja miellyttävän kosteudenpoiston …

Hyödynnä pieni hengähdystauko, jonka tilapäisesti laskevat lämpötilat suovat sinulle. Ja valmistele huipputehokas vastahyökkäyksesi tukahduttavaa ja painostavaa ilmaa vastaan kompaktin PAC 3800 S -mukavuusilmastointilaitteen avulla: 3,8 kW / 13.000 Btu/h jäähdytystehonsa ansiosta kompakti mukavuusilmastointilaite PAC 3800 S soveltuu erityisen hyvin suuriin tiloihin aina 50 m2:n tai 125 m3:n kokoon saakka. Tulet yllättymään siitä, kuinka miellyttävä hyvin jäähdytetty kesä voi olla – niin kotona, työpaikalla, hotellihuoneessa kuin kuntosalillakin. Tässä ei muuten ollut vielä läheskään kaikki, sillä mehän olimme puhumassa modernista 3-in-1-ilmastointilaitteesta, eikö?

Tästä syystä tämä monitaituri on varustettu myös 3-portaisella tuuletin-toiminnolla. Sen tuottama ilmamäärä on jopa 450 m³/h, mikä takaa ihanteellisen ilmankierron ja raikkaan tuulenhengen huoneeseen. Laitteen kuivausteho on 1,5 litraa tunnissa, niin että se poistaa painostavasta ja tukahduttavasta ilmasta aktiivisesti kosteutta, minkä huomaa huomattavasti miellyttävämpänä ilmanlaatuna. Ja mikä parasta: Kolmea toimintoa jäähdytys, tuuletus ja kosteudenpoisto voidaan käyttää toisistaan riippumatta, niin että monipuolista PAC 3800 S -ilmastointilaitetta voidaan käyttää 365 päivää vuodessa hyvän olon ilmaston luomiseen.

Näin se käy 

Mukavuusilmastointilaitteen PAC 3800 S LED-näytöltä näet yhdellä silmäyksellä

ajankohtaisen huoneenlämpötilan integroidun termostaatin ansiosta. Kun haluat nauttia automaattisesta ja nopeasta jäähdytyksestä, sinun ei tarvitse kuin asettaa haluttu lämpötila-arvo 16–31 °C:n väliltä. Ilmastointilaite jäähdyttää huoneilman asettamaasi arvoon, minkä jälkeen kylmäkompressori sammuu. Laite alkaa jälleen jäähdyttää halutun lämpötilan ylittyessä. Näin tämä energiatehokkuusluokan A ilmastointilaite toimii erityisen säästäväisesti.

Mukana toimitetulla kaukosäätimellä voit myös hallita kaikkia toimintoja ja asetuksia mukavasti sohvalta käsin. Näihin kuuluu myös ajastintoiminto, joka mahdollistaa laitteen päälle ja pois päältä kytkemisen haluttuun esiasetettuun aikaan. Kuten myös yötila, jossa lämpötilaa nostetaan vaiheittain sekä haluttaessa päällekytkettävä Swing-toiminto, joka takaa tasaisen jäähdytyksen koko huoneessa. Puhallusaukko kääntyy tällöin jatkuvasti alhaalta ylös, niin että kylmä ilma jakautuu entistäkin paremmin.

Takaosaan integroitu ilmansuodatin poistaa ilmassa lentelevät eläintenkarvat, nukan ja pölyhiukkaset luotettavasti huoneilmasta. Näin erityisestä allergikot ja henkilöt, joilla on herkät ilmatiet, voivat hengittää vapaammin. Siirrettävää ilmastointilaitetta on lisäksi helppo kuljettaa paikasta toiseen kevyesti pyörivien kuljetuspyörien ja suurten kädensijojen ansiosta.

Neljä erityisen hyvää etua: 

  • soveltuminen jopa 50 m² / 125 m³ kokoisiin tiloihin
  • energiatehokkuusluokka A
  • jäähdytysteho 3,8 kW
  • Kolme käyttötilaa: viilennys, tuuletus, ilmankuivaus 

Mukavuusilmastointilaite PAC 3800 S –  Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa siksi jo tänään ilmastointilaite PAC 3800 S ajankohtaiseen tarjoushintaamme, vain 677,24 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*