Ilmastointilaite PAC 2600 X: 3-in-1 ilmastointilaite jäähdyttää, kuivaa ja raikasta sisäilman – ja on vihdoin jälleen saatavana!

Miellyttävä, tyylikäs musta-valkoinen ulkoasu, mutta kompromissiton jäähdytys ja muut ominaisuudet. Jälleen saatavana oleva 3-in-1 monitoimija PAC 2600 X on ilmastointilaitteen, tuulettimen ja ilmankuivaimen yhdistelmä. Siinä yhdistyvät kaikki toiminnot, jotka tarvitset selvitäksesi tulevista helleaalloista rentona ja ennen kaikkia hyvin viileänä. Käytännöt ominaisuudet, esimerkiksi ajastin, käytännöllinen LED-näyttö ja aivan IR-kaukosäätimen aivan erityinen tekevät helteiden voittajastamme lisäksi erityisen mukavan

Helle ja painostavan hiostava ilma odottava meitä tänäkin kesänä, PAC 2600 X ja sen 2,6 kW jäähdytysteho näyttävät kesäkuumalla kyntensä.  Ilmastointilaite jäähdyttää 34 m2 kokoisetkin asuin- ja toimistohuoneet nopeasti 17 °C – 30 °C lämpötilaan. Monikäyttöisessä laitteessa on lisäksi kaksinopeuksine tuuletin, joka saa raikkaan ilmavirran kiertämään huoneessa. Kesäilman hautovaan kosteuteen tehoaa ilmastointilaitteen ilmankuivaustoiminto Ja mikä parasta: Jäähdytystä, tuuletusta ja ilmankuivausta voidaan käyttää toisistaan riippumatta, joten laite soveltuu ympärivuotiseen käyttöön

Muut edut yhdellä silmäyksellä – ilmastointilaite PAC 2600 X …

  • automatiikka pysäyttää jäähdytyskompressorin tuulettimen heti, kun ennalta säädetty tavoitelämpötila saavutetaan. Laite alkaa jälleen jäähdyttää vasta halutun lämpötilan ylittyessä.
  • kuuluu energiatehokkuusluokkaan A, joten sähkön kulutus pysyy rajoissa. Laite käyttää kosteutta poistettaessa kertyvän kondensaatin uudelleen jäähdyttämiseen, joten jäännösvettä ei jää lähes lainkaan.
  • kaukosäätimessä on älykäs Follow me -toiminto. Se mittaa paikallisen lämpötilan ja lähettää se automaattisesti ilmastointilaitteelle. Ilmastointilaite rekisteröi oleskelupaikkasi lämpötilan ja säätää jäähdytyksen sen mukaan.
  • tallentaa kaukosäätimellä asettamasi säädöt, jotka ovat aina uudelleen käytettävissä. Laitteen integroitu muistitoiminto palauttaa viimeksi valitut asetukset automaattisen takaisin käyttöön.
  • ajastimen ohjaama käynnistys ja pysäytys mahdollistaa tehokkaan jäähdyttämisen ja säästää tarpeettomia energiakustannuksia.
  • yötoiminnon viilentämässä uni on rentouttavaa, sillä lämpötilaa nostetaan vähitellen 2 °C:n verran ja saavutettu arvo pidetään.
  • on erittäin helppo käyttää – valittavana laitteen selkeä ja helppokäyttöinen LED-näyttö tai kätevä infrapunakaukosäädin. Voit nauttia viileydestä muissakin huoneissa, on sillä laitteessa on siirtämistä helpottavat pyörät ja kädensijat.

Ilmastointilaite PAC 2600 X – Trotecin merkkilaatua!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa siksi jo tänään ilmastointilaite PAC 2600 X ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 468,84 €, nyt vain 399,96 € sis. alv – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*